Stand-Up шоу на сцената на ресторант „МОРИНО“

Една смешно, иронична биография на поколението слушащо The Beatles, Led Zeppelin и Pink Floyd

Сцената на ресторант МОРИНО ще е не само за незабравими музикални вечери, но и за изкуството във всичките му форми. Изкуството, в което публиката и човекът на сцената са част от една история и сякаш съпреживяват случката е известно в света като Stand-Up шоу.

Ресторант МОРИНО е в сърцето на София и живее с пулса на големия град. Нашата сцена събира палитра от музика, емоции и думи.

С голямо вълнение искаме да Ви поканим на ТОСКОГРАФИЯ!

Разказаната с фина самоирония, малко носталгия и много екшън артистично-музикално-еротична БИОГРАФИЯ на Петър Тосков, мощно допълнена с песни от неговата рок-фънк-поп ДИСКОГРАФИЯ! На помощ в този разказ се появява и някоя друга черно-бяла ФОТОГРАФИЯ, за да придаде още по-изискан привкус на стилната СЦЕНОГРАФИЯ! Липсва само ХОРЕОГРАФИЯ, изпълнена от знойни девойки в пестеливо облекло. Но какво от това, след като на сцената е ПЕТЪР ТОСКОВ!

Всъщност ТОСКОГРАФИЯ е много музика и смях, издържан в най-добрите образци на Stand-Up комедията! Както споделя самият Петър Тосков – досега няма друга пиеса, писана специално за актьор. По думите му, това не е постановка за неговия живот, а е биография на поколението 1955-2015 година с всичко, което се е случило от раждането до „новото време“, визиращо годините на промяната.

Не пропускайте!

ТОСКОГРАФИЯ на 11 октомври 2017 г. начало 21:00ч
Автор и режисьор – Алексей Кожухаров
Музика – Петър Тосков
С: Петър Тосков
Вход: 10лв

За предварителни резервации: +359 877 077 225