Виртуози в сервирането – практически уъркошоп

От 8-ми до 11-сти ноември на своя щанд А4 в зала 6 на Интер Експо Център София компанията ще покаже тенденцията в ресторантьорството – цвят. Цветни прибори, цветни чинии, цветни чаши. Ще бъдат представени четири нови серии – черна, сиво-мраморна и още два напълно изненадващи и атрактивни цвята.

Тази година участието на ReSol ще е съпътствано от дегустационни програми на италианско еспресо МоКамбо и на уникалното капучино с Жен Шен, представени на българския пазар от Different Trade.
Основен акцент в представянето на ReSol ще бъде практическия уъркшор ВИРТУОЗИ В СЕРВИРАНЕТО.

Доказани професионалисти ще демонстрират три основни направления в изкуството на сервирането:
– Подреждане на красиви маси за кетъринг
– Подреждане на Вълнуващи блок маси
– Иновативни подходи в индивидуалното сервиране

ВИРТУОЗИ В СЕРВИРАНЕТО е насочен към всички собственици на заведения, сервитьори и всички, които биха искали да научат нещо ново, вълнуващо и интересно за магията на изкусното сервиране.

СЪБИТИЕТО ВЪВ FACEBOOK >>>

Практическия уъркшоп ще се проведе в последния ден на изложението – 11 ноември на щанда на ReSol. Участниците ще могат да се запознаят с водещи специалисти, за които красивата маса е задължителна част от имиджа на ресторанта и основен белег на класата на заведението. Заедно с вкусната храна, качественото обслужване, класата на сервиране и подреждане на масата са ясен знак за нивото на заведението.

Традиционно ReSol ще покажат много аксесоари – кошнички, дървени дъски, медни малки съдчета, цветни съдчета и каменни плата – компанията предлага най-голямото разнообразие на размери каменни плата в България.

ReSol – Restaurant Solution e специализирана във внос и търговия на едро с всичко, необходимо за оборудването на едно заведение – чаши, прибори за хранене, различни аксесоари за сервиране и украса, чинии, кухненско оборудване и обзавеждане, кетъринг оборудване. Компанията е вносител на порцелан от GBenedikt, Bonna, Dibbern, Langenthal и Utopia; аксесоари за сервиране, за блок-маси и кухненски принадлежности от APS, Utopia, Dalebrook; прибори за хранене с марката Sola Switzerland и изделия от стъкло на световните брандове La Rochere и Italesse.

Щанд А4 в зала 6, Интер Експо Център София – СИХРЕ (8 – 11 ноември)
ReSol – Restaurant Solution

ВИЖ ВИДЕО ПРЕДСТАВЯНЕ >>>