Picmiller и FIABCI обявиха началото на своето глобално партньорство

 

Преференциални условия за ползване на онлайн платформата от всички брокери, членове на FIABCI по света – Picmiller, пести време, намалява разходите и увеличава приходите.

Във вторник, 14 ноември, в Париж официално бе подписан договорът за глобално партньорство между онлайн платформата Picmiller и Световната федерация по недвижими имоти FIABCI.

Подготвяно през последните 18 месеца, партньорството беше официализирано в срещата между изпълнителния директор на Picmiller г-н Андрю Морис и г-н Нарек Аракелян, генерален секретар на FIABCI Global. Подписаният сега контракт дава преференциални условия за ползване на платформата от всички брокери, членове на FIABCI. Това е пътят на развитие на партньорството между двете организации, убедени са г-н Морис и г-н Аракелян и са оптимисти, че в бъдеще то ще се разраства все повече.

За година и половина съвместна работа са регистрирани голям процент реализирани сделки на недвижимо имущество, осъществени с помощта на услугите на финландската компания.

„Причините, поради които членовете на FIABCI ползват услугите на Picmiller, са, че така пестят време, намаляват разходите и увеличават приходите от работата си. Едновременно с това се подобрява стандартът на снимките на недвижими имоти, предлагани от членовете на FIABCI във всяка една страна. Целта на услугата е да се привлекат купувачи, като се покаже изображение, което те сякаш са видели през собствените си очи“сподели г-н Андрю Морис.

Предстои услугите на Picmiller да бъдат демонстрирани и обявени в Гърция през декември. Всички членове на световната организация ще ползват отстъпка, както и възможност за безплатна обработка на пакет от пет снимки.

Вече е ясен и планът за развитие на Picmiller през следващите три години. Той включва стартиране на отдавна подготвяната VIP услуга, която предвижда обработка на кадри до 3 часа. Очаква се специалистите да предложат и възможност за качествено изображение на етажни планове на сгради, както и на снимки от подобен характер – това ще се случи през 2018 година. „Разработваме спецификация в областта на виртуалната реалност за сектора на недвижимите имоти“, споделя за идеите си г-н Морис.

Picmiller е флагманът на инвестиционната компания The Blueprint, която има за цел да подпомогне чуждестранните инвестиции в България и дава възможност за излизането на родни фирми на международния пазар. Екипът работи по още 7 проекта в страната, като целта му е по различни начини да демонстрира дейността си на международно ниво, да увеличи средствата за тях и да инвестира лично в дейността им, подпомагайки ги да развиват бизнеса си.

––––––––––

Picmiller е професионалната фоторедакторска услуга – първият проект в България на The Blueprint. Финландската компания предлага професионална фотообработка на кадри, като това се случва в рамките на 24 часа, а единственото, което се иска от потребителите, е да качат своите снимки на сървър в подходящ за редакция размер. Достъпът до платформата е денонощен, седем дни в седмицата, от всяка точка на земното кълбо. Така само след денонощие клиентите на Picmiller получават обработени изображения – изчистени от сенки, с подобрено качество на цветовете, адаптиран кадър спрямо перцепцията на човешкото око.

За допълнителна информация:
Надежда Ванева – моб. 0885 373914,
nadia@3con.eu
3CON Agency – ПР и комуникации на Picmiller

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *