Новата книга на издателство ВДЪХНОВЕНИЯ – НАЙ-ДОБРИЯТ ЛЕКАР СИ ТИ

Книгата предлага работещи холистични решения на проблемите с хроничните болести в средна възраст

На 1 февруари 2018 г. от 18.30 ч. в книжарница Ciela, Mall Rousse, бул. Липник 131, гр. Русе, ще се проведе представяне на книгата „НАЙ-ДОБРИЯТ ЛЕКАР СИ ТИ. 7 СТЪПКИ КЪМ ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА, КОИТО ИСКАМ“ от д-р Ани Димитрова.

Бързото ежедневие се превръща в основния виновник за хронични болести на редица жени на средна възраст. Преумората, липсата на почивка, както и прекалената ангажираност в професионален и личен план провокират и д-р Ани Димитрова да изпита тежестта от своята активност. На 30-годишна възраст се сблъсква с хронично заболяване – спондилолистеза, което води до силни болки в областта на кръста и обездвижване. Това поражда интереса й към здравословните навици, които подобряват цялостното състояние на тялото и така започва да се занимава професионално с новото си поприще. „Вътрешният ми импулс ме подтикна да разпространявам сред други хора това, което е помогнало на мен, и породи идеята да напиша книга, където да споделя своя опит. В книгата реших да опиша моите седем стъпки за постигането на здравословен начин на живот.“ „НАЙ-ДОБРИЯТ ЛЕКАР СИ ТИ“ разкрива един алтернативен от общоприетия поглед върху начина на живот. Д-р Димитрова анализира индивидуално ситуацията на всеки клиент и заедно с него обсъжда холистичната програмата, с която би постигнал най-ефективни резултати. Ключът често се крие в последната стъпка от книгата – емоционалната проблематика или травмите на психологична основа, породени още в ранна детска възраст. „Това са промени на навиците ти и начина ти на живот, които не са временни, а за цял живот оттук нататък“, категорична е тя.

Д-р Ани Димитрова завършва стоматология и практикува професията си повече от двадесет години. В борбата със своите здравословни проблеми решава да се дипломира и като холистичен терапевт. Създава свой блог и започва да провежда консултантски програми, включващи режими на хранене, упражнения за енергия и правилно дишане, както и част от ТЕС – техника за емоционална свобода.

***

Издателство ВДЪХНОВЕНИЯ е специализирано в публикуване на книги със здравна тематика. Мисията на екипа е да публикува само проверени концепции за здравословен начин на живот. Сред заглавията са книги, с помощта на които читателите могат да приготвят здравословни рецепти бързо и лесно. Книги, които помагат да бъдат решени специфични проблеми и неразположения по естествен път. Книги, които вдъхновяват за дълготрайни промени към по-добър живот в лесни стъпки. Заглавията преминават през редакторска селекция, специализираните текстовете и термини се проверяват и консултират от професионален екип редактори и консултанти в съответните медицински области. Рецептите за храни и напитки се тестват, преди да бъдат публикувани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *