Jazz Boudoir с Вера Шандел

Френска музика и суинг в ресторант МОРИНО

На 21 декември от 21.00 ч. на сцената на джаз ресторант МОРИНО в центъра на София (сградата на КНСБ) се качват Вера ШанделАнгел Заберски (пиано), Димитър Семов (ударни) и Веселин Веселинов-Еко (контрабас). В Jazz Boudoir изпълнителите предлагат на гостите на заведението френска музика, танци и Монро стил.

Вера Шандел прекарва детството си в Алжир, където френската култура й става любима. Днес се занимава с кинопродуцентство и развива своя клубен сценичен проект Jazz Boudoir. „Този проект е много важен за мен, защото да имаш студийна работа е едно, а сцената е друго – това е представление. Ако сме станали толкова популярни, то е заради сценичната част.“ В Jazz Boudoir се смесват стилове от няколко ретро епохи – предимно от 40-50те годинина 20 век. Страстта й към джаза се заражда още, когато е част от групата Sentimental Swingers. За личния си избор на музика и стайлинг Вера Шандел черпи идеи от живота на Марлене Дитрих. Един от следващите й проекти е свързан с олицетворяването образа на Дитрих на сцена.

Вера Шандел е сред редовните гост-изпълнители на превърналия се в емблема джаз ресторант МОРИНО. Последното участие на изпълнителката заедно с музикантите на Jazz Boudoir на сцената на МОРИНО за 2017 г. е на 21 декември от 21.00ч.

Ресторант Морино подготвя разнообразна програма всяка вечер. Гостувания на известни музиканти, стенд-ъп представления и тематични кулинарни вечери.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *