Да бъдеш генератор на идеи за някой е мечта за други е бреме

Да бъдеш новатор е голямо предимство, но е изключително трудно, защото трябва да прокараш новите идеи така, че хората да се вслушат в тях и да ги осъзнаят да решат, че искат да ги следват, което обикновено е трудна задача, защото трябва да прокараш новите пътеки сам, а не да вървиш по отъпканите пътища на някой друг.

Аз съм новатор – имам усещане за новите тенденции и духа да ги сбъдна. Много често обаче в работата ми се случва това, че не успявам да ги обясня по най-добрият начин на аудиторията, не успявам да им дам достатъчно гласност и да го обясня по разбираем за хората начин, макар че, за мен да са очевидни, логични и естествени.

Работата ми с екипът на 3CON ми дава точно тази липсваща брънка от цялата картинка. Работим с Надя вече половин година и за този кратък период мога да кажа, че идеите и проектите ми са срещнали много по-широка гласност, разбиране и популярност.

Да работиш с 3CON ти дава лукса да имаш един огромен маркетингов екип, който знае какво прави, а не се учи в процеса на работа. Разбира се можеш да избереш пътя по който да си назначиш човек на заплата и да го обучаваш в нещата, които ти искаш да прави, но той често е  много по-дългът и с неясен резултат. Аз избрах да поверя комуникацията и реализацията на идеите си на 3CON, точно, за да избегна момента, на опит-грешка в движение, защото в 3CON знаят какво правят. Знаят кои са техните клиенти, вслушват се в тях и знаят къде искат да стигнат те. Водят ги целеустремено към най-лесното и най-успешното реализиране на поставените цели. Работата се случва някак естествено и с отмятане на много оперативни задачи.

Борислава Люцканова

Собственик Издателство ВДЪХНОВЕНИЯ