Ден на отворените врати в Darbi College

На 24 март 2018 г., събота, от 12.00 ч. в Darbi College, ул. Г. С. Раковски 58, гр. София, ще се проведе ежегодното събитие на колежа – „Отворени врати в Darbi College”.

Първият британски колеж за средно образование в България отваря своите врати за всички любознателни млади хора, които са на възраст 14-17 г. и техните семейства. На 24 март всички заявили желание и присъстващи на събитието ще имат възможността да се запознаят с предимствата на английската образователна система, да се срещнат с aкадемичния състав на училището (директор, учители, консултанти), както и с възпитаниците на колежа.

В деня на отворените врати присъстващите ще получат разяснение на най-различни теми по отношение на академична подготовка, прием, програма, финансови средства, възможности, цели и постижения.

Събитието ще даде отговор на въпросите:

• „Защо английска програма?“
  • „Защо в България?“
  • „Каква е разликата между английската и българската образователна система/програма?“
  • „Колко време е нужно да отдели семейството за подготовката на детето?“
  • „Какви финансови средства е нужно да се вложат в образованието на детето?“

Мисията на колежа е да изгради младите хора като личности и да им даде възможно най-качествено образование и достигане на бъдещите им цели. Също така колежът работи върху това, младите хора да получат нужната подготовка, за да могат да бъдат приети, както в елитни пансионатни училища на Великобритания, така и във водещи университети в чужбина.

Darbi College е единственият британски колеж в България, създаден преди 10 години. Средното училище дава възможност за придобиване на английска диплома за средно образование. Целта е младите хора да се възползват от международната програма за средно образование на изпитния борд на Великобритания – Cambridge International Examination Board. Този борд дава лицензите на всички средни училища, които искат да подготвят младите хора чрез британската образователна система и да получат британска диплома.

Cambridge International Examination Board има 9000 училища извън Великобритания и Darbi College е едно от тях.

Английската образователна система дава възможност за прием както след 7-и клас, така и след 8-и, 9-и и 10-и клас. Колежът предлага подготовка за всеки един от тези етапи и се стреми да даде шанс на учениците да се целeположат и да изберат възможно най-точните и, отговарящи на техният потенциал и бъдеща реализация предмети, необходими при кандидатстване във висши учебни заведения в чубина и у нас.. Паралелно с подготовката на учениците академичният състав на учебното заведение работи и за кариерното развитие на младите хора, като им помага да открият и изградят най-силните качества в себе си. Да помогнат на личността да добави и допълнителни умения, които да създадат самочувствие, което да засили мотивацията на децата, мотивация за качествено и добро образование.

„Ще Ви очакваме, за да Ви въведем в знанието на образованието в чужбина, на международното образование и най-вече на английската образователна система IGCSE и A level. Елате и се запознайте с нас, за да Ви бъдем полезни!“,
сподели в поканата си г-жа Бистра Илиева, собственик и управител на Da
rbi College.

Регистрация на адрес www.darbicollege.com

Събитието във Facebook

***

3CON e агенция за интегрирани маркетингови комуникации. През последните 10 години, компанията е реализирала кампании и проекти за създаване на бранд идентичност и популяризирането й, продуктова комуникация, ATL и BTL кампании, както и творчески реализации на идеи и цялостна визия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *