Неинвазивни методи с лифтинг и ботокс ефект от Natura Bisse

Испанският козметичен лидер Natura Bisse Barcelona представи новите професионални терапии и ритуали пред дерматолози и козметици, включващи неинвазивни методи с лифтинг и ботокс ефект.

 Събитието се проведе на 11 април в хотел „Феста“ – София и предизвика значитилен интерес сред професионалистите в света на козметиката. Над 30 козметици от цяла България присъстваха на демонстрациите и имаха възможността да се запознаят с най-новите терапии и продукти от Natura Bisse, които предстои да бъдат представени на българския пазар.

Водещи на обучението бяха г-жа Грети Гарсия – Изпълнителен Директор на Esthetic Privilege Ltd. и  Доц. Соня Вълкова – дерматолог, ръководител катедра в Медицински университет – гр. Плевен.

Гостуващ терапевт бе Елеонора Велинова, собственик на салони „Елинор“, гр. София. Тя представи пред своите колеги иновативните терапии на Natura Bisse – Radiance Lifting Peel и Inhibit Facelift Treatment.

Сред участниците беше и г-н Тони Танков, СПА мениджър, Пирин Голф Хотел & СПА Банско.

 „Козметиката е много качествена, продуктите са натурални, естествени и изключително ефикасни. Нашите клиенти са влюбени в марката – Natura Bisse. Ние изпълняваме много терапии за лице и тяло в СПА црентъра ни в Пирин Голф Хотел & СПА, където също така предлагаме изключителния терапевтичен масаж на Natura Bisse –  QUIROGOLF, който използва  специализирани техники за подобряване на кръвообращението и намаляване на болката в ставите. Това е нещо ново и изключително атрактивно за нашите клиенти. Ще продължим да работим с испанската марка и в момента сме на това обучение, за да се запознаем с всички иновации при терапиите, техниките и методите, за да ги приложим в нашия СПА център. Впечатлен съм от компанията Esthetic privilege Bulgaria, защото това е единствената козметична компания, която проведе Голф турнир Natura Bisse в нашият Пирин Голф Хотел & СПА. До колкото съм информиран никъде другаде в света не е бил провеждан.“ – Сподели с нас, г-н Тони Танков.

Иновативната терапия Radiance Lifting Peel включва единствения по рода си пилинг със стягащ и контуриращ ефект. Той се състои от 5 активни съставки: азеланова, пировеична, шикимова киселина, маслинова и млечна киселина. Благодарение на иновативната формула на Natura Bisse, пилингът може да бъде използван целогодишно. Ефектът е ясно видим и почти моментален.

Inhibit Facelift Treatment е изцяло обновена терапия с ботокс и филър  ефект. Тази неинвазивна терапия, плод на двегодишни проучвания, има не само лифтинг ефект, но и цялостен анти ейджинг ефект. Подходяща е за дами, които вече използват инжекционни терапии, като служи за  удължаване на техния ефект. Продуктите в тази терапия за част от златната колекция на Natura Bisse, а именно Inhibit Collection.

„За мен е изключително удоволствие да присъствам на този форум, на който специалистите и терапевтите на Natura Bisse дават своето „know how“ към нас потребителите. Много са новите неща, които днес научих; много съм впечатлена от терапиите и продуктите, както и от техниките и продължителността им. Тези иновативни терапии са изключително подходящи за СПА центровете и за елитните козметични салони. Благодаря на Natura Bisse за възможността да присъствам на това страхотно обучение.“Светла Шопова, Доктор на Науките (PHD), СПА мениджър Гранд Хотел & СПА ПриморецБургас.

 

На обучението бяха представяни и водещите продукти на марката, предназначени за домашна грижа – DIAMOND EXTREME HAND CREAM; DIAMOND DUAL NIGHT TREATMENT и C+C VITAMIN EYE.

Иновативните продукти за домашна грижа, планирани за представяне през 2018г., привлякоха и нови за марката партньори. Богатата гама от терапии, ритуали и продукти за домашна грижа на Natura Bisse, предоставят уникална възможност на всички козметици и дерматолози да предлагат на своите клиенти цялостно третиране на лицето и тялото, които включват както професионални грижи и процедури, така и продукти за домашна употреба.

След успешното преминаване на обучението участниците получиха сертификати за работа с представените продукти.

***

На 26 април Natura Bisse, отбелязва празника „Световен ден на красотата“ (Beauty Lovers Day).

Beauty Lovers Day се провежда за първи път през 2014 г. като специален жест на благодарност към всички лоялни клиенти, партньори и приятели на Natura Bissé за тяхното доверие и обич. Денят се превръща в съвършената възможност за всяка жена да заяви силната и искрена отдаденост към красотата в най-широк смисъл. Natura Bissé има удоволствието да покани всяка жена, която вярва горещо в силата на индивидуалната красота, да стане част от събитието и да отпразнува Beauty Lovers Day на 26 април. За повече информация следете Интернет страницата www.estheticprivilege.bg и www.beautyloversday.com .

Natura Bissé въплъщава изисканост и елегантност, сила и женска интуиция. Освен предоставянето на великолепно обслужване, мисията на фирмата е проста: да се възползва от творческото начало, неустоимо стремящо се към бъдещето, в разработването на ефикасни продукти за грижа за кожата и изживяване на красотата с използване на авангардни технологии и високо съдържание на първокласни съставки.

***

Агенция 3CON е обслужваща комуникационна агенция и партньор в организирането на събития на Natura Bisse България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *