Експо “Моите Пари“ с второ издание на 27 и 28 октомври

След успеха на първото по рода си в България изложение, посветено на личните финанси, тази есен експерти от финансовия сектор отново ще ни съветват как да управляваме разумно личните си средства.

На 27 и 28 октомври в Интерпред финансовият портал MoitePari.bg организира второто издание на най-голямото събитие, фокусирано върху личните финанси в България – Експо „Моите Пари“. Участие ще вземат водещи финансови институции, които ще предоставят полезна информация относно планирането на личните финанси. Събитието е насочено към всеки, който има желание да научи повече и да намери най-добрия начин да управлява своите средства.

Основната цел на изложението е да запознае посетителите с новите тенденции и най-важните продукти на финансовия пазар по достъпен и ясен начин, както и да даде отговори на всички въпроси относно жилищното и потребителското кредитиране, инвестициите, общото застраховане, пенсионното осигуряване и др.

Събитието ще е под надслов „Разкодирай твоите финанси“, а семинарната програма включва серия от лекции и панелни дискусии и ще събере на едно място над 20 финансови експерти в различни области, които ще споделят с посетителите своя опит и съвети. Сред водещите обсъждани теми ще бъдат:

  • Каква е рецептата да управляваме успешно личните си финанси?
  • Как работи пенсионната система и колко е необходимо да спестяваме, за да си осигурим достойни старини?
  • Възможности за инвестиране и дългосрочно доходоносно спестяване
  • Как да защитим себе си и близките си от онлайн измами?
  • Как да инвестираме в недвижими имоти като начин на дългосрочно спестяване?
  • Как да изтеглим жилищен и ипотечен кредит при най-добрите за нас условия?

За най-малките посетители е предвидена работилница по лични финанси, с което да се положат основите на тяхната по-висока финансова грамотност.

Успехът на първото издание на Експо „Моите Пари“ доказа, че правилното разпределение на личните финанси е актуална тема, която вълнува хора от различни възрастови групи – интерес предизвикаха както детските финансови игри, така и панелните дискусии относно инвестирането във взаимни фондове и спестяването в алтернативни продукти. Акцент на събитието беше и участието на Централния депозитар, което предостави на посетителите възможността да получат данни за закупените от тях бонове.

Експо „Моите Пари“ 2018 ще се проведе на 27 и 28 октомври в Интерпред и организаторите от финансовия портал MoitePari.bg са предвидили интерактивни игри и предизвикателства за всички посетители.

Повече информация за събитието може да следите на официалния сайт: expo.moitepari.bg

***

Агенция 3CON е обслужваща комуникационна агенция на Експо „Моите Пари“ 2018

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *