Повишаване разпознаваемостта на бранда case study

ЛОТ-КОНСУЛТ е първата българска частна фирма, профилирана в сферата на трудовата безопасност, консултант по безопасност и здраве на Европейската служба за външна дейност (ЕЕАS) в Брюксел и нейните 143 Делегации на ЕС в цял свят.

Компанията ни повери създаването и изпълнението на серия комуникационни активности, с които показахме  изключителната важност в грижата за здравето и безопасността в условията на труд особено при извънредните обстоятелства. Разработихме комуникационна стратегия, която включи показване на експертно мнение в медиите, повишаване разпознаваемостта на бранда и дигитален маркетинг.

Видео рубриката „Здраве и безопасност при работа – експертите отговарят“ е гледана над 3 000 пъти в социалните мрежи и спечели награда за Иновативна идея на 2020 в Годишните награди на b2bmedia.

Какво постигнахме за периода март – декември 2020 г.:

10 участия в предавания в национални телевизии.
300 публикации в онлайн медии.
18 000 човека достигнати в социалните мрежи и с това увеличихме ангажираността на нашите последователи.
Над 100 активни последователи в Instagram.
Над 230 посещения посещения в корпоративния ни профил на компанията в LinkedIn.
550 абонати на месечния информационен бюлетин и ежемесечна обратна връзка за изпратената полезна информация.
23 видеa в YouTube канала на компанията.
Международен уебинар с участието на експерти от Гърция и Италия проведохме в началото на извънредното положение през април.
Над 3 000 са гледанията на изданията на онлайн събитията в рубриката “Здраве и безопасност при работа – експертите отговарят”.
• Награда за “Иновативна идея на 2020г.” в Годишните награди на b2b media


КАК ДА СЪЗДАДЕМ НАЙ-ДОБРИЯ БЮЛЕТИН КЪМ СЛУЖИТЕЛИТЕ СИ – 7 СЪВЕТА


Създадохме модел за анализ и индивидуално консултиране при избор на ефективни маркетинг и комуникационни техники в период на криза. Благодарение на фокусирания подход, базиран на дългогодишния ни опит и включването на различни канали помогнахме на над 20 компании да реорганизират комуникационните си модели.