Предизвикателна и ползотворна 2020 г.

Отиващата си 2020 г. ни научи на много неща – да забавяме темпото, да ускоряваме мечтите – без да ги превръщаме в планове, да живеем тук и сега с пулсът на днешния ден, да обръщаме повече внимание на дребните неща – детайлите, които са най-важни, да слушаме повече и да бъдем лични във всяко послание и идея.

Някои от най-значимите ни мигове през отиващата си предизвикателна 2020 г.:

ЛОТ-КОНСУЛТ ни повери създаването и изпълнението на серия комуникационни активности.

С тях показахме  изключителната важност в грижата за здравето и безопасността в условията на труд особено при извънредните обстоятелства. Компанията е първата българска частна фирма, профилирана в сферата на трудовата безопасност, консултант по безопасност и здраве на Европейската служба за външна дейност (ЕЕАS) в Брюксел и нейните 143 Делегации на ЕС в цял свят. Разработихме комуникационна стратегия, която включи показване на експертно мнение в медиите, повишаване разпознаваемостта на бранда и дигитален маркетинг. Видео рубриката „Здраве и безопасност при работа – експертите отговарят“ е гледана над 3 000 пъти в социалните мрежи и спечели награда за Иновативна идея на 2020 в Годишните награди на b2bmedia. Вижте какво постигнахме >>>

БАЛКONA – реализирахме страхотна социална кампания.

Заедно със студио за интериорен дизайн ONA Design насочихме вниманието към зелените места у дома. Създадохме общност и провокирахме споделяне на над 85 видеа, които са гледани над 30 400 пъти. Кампанията спечели награда за Социален проект на 2020 г. в Годишните награди на b2bmedia, а приз за ЗЕЛЕНА ПР КАМПАНИЯ в конкурса Най-зелените компании в България бе връчена на Лора Калагларска, мениджър специални проекти в 3CON. Вижте цялата кампания в цифри >>>

ANTOAN VILL ни възложи грижа на международното бранд позициониране на компанията и стъпването на нови пазари.

Компанията е поставена на 13-то място за в класация за най-динамичните компании за текстил и облекла в класация на КАПИТАЛ в началото на годината. Екипът ни развива LinkedIn комуникацията на бранда, координира отношенията с български и международни медии и организации. Разработваме творческата концепция за пускането на собствен бранд на компанията през 2021 г.

МК ДОВЕРИЕ – медицинския комплекс ни се довери за своята вътрешна и външна комуникация.

Болницата разполага със система за роботизирана хирургия „Да Винчи” и над 80% от всички диагностични и лечебни процедури се извършват, чрез прилагане на минимално инвазивен (безкръвен) метод. Работата ни е фокусирана в координиране на отношенията с медиите, дигиталната комуникация и създаването на нови елементи на бранд идентичност на компанията. Сред основните ни задачи е подобряването на вътрешната комуникация и Employer Branding инициативи

Агенцията беше представена на глобалната конвенция на най-голямата нетуъркинг организация в света BNI от Юлиян Ефтимов, съосновател и маркетинг мениджър в 3CON. Участвахме в старта на първата академия за специални събития My Event Academy, където Надя Ванева, съосновател и мениджър корпоративни комуникации в агенцията е сред основните лектори. По време на първото онлайн издание на форумът БИТКАТА ЗА ТАЛАНТИТЕ тя представи силата на вътрешния информационен бюлетин в корпоративната комуникация и създадохме онлайн наръчника

КАК ДА СЪЗДАДЕМ НАЙ-ДОБРИЯ БЮЛЕТИН КЪМ СЛУЖИТЕЛИТЕ СИ – 7 СЪВЕТА

Създадохме модел за анализ и индивидуално консултиране при избор на ефективни маркетинг и комуникационни техники в период на криза. Благодарение на фокусирания подход, базиран на дългогодишния ни опит и включването на различни канали помогнахме на над 20 компании да реорганизират комуникационните си модели.