3CON е част от Digital Agency Network – DAN

Щастливи сме да обявим, че агенция 3CON е включена в списъка на най-добрите български дигитални агенции представени в платформата DAN.  Digital Agency Network – DAN обединява лидерите в света на дигиталния маркетинг, като им помага да подобрят своята експертизата, обхвата и ефективността на дигиталните кампании. Платформата включва професионалисти в маркетинговата индустрия, водещи рекламни агенции, дигитално фокусирани компании и марки. Включването на 3CON в международната мрежа на дигиталните агенции е призвание, което ни дава възможност да представяме кампаниите, по които работим. Това ни поставя сред препоръчваните дигитални агенции в България пред компании, които се позиционират на българския пазар.

Какво включва дигиталната комуникация?

• Изграждане на дигитална комуникационна стратегия
  • Поддържане на онлайн имидж на бранда
  • Работа с лидери на влияние – инфлуенсъри
  • Създаване на съдържание и поддържане на комуникация в социалните мрежи
  • Медиа планиране на онлайн публикации
  • Организиране на онлайн събития и уебинари
  • LinkedIn lead generation
  • Community Communication – създаване и активна комуникация с потребителски групи

И най-дългият път започва с първата крачка, така както и най-ефективната стратегия започва със създаване на стратегия. Свържете с нас, за да начертаем картата, по която да изградим най-запомнящото се представяне на вашия бранд!