TP-Link анонсира първата си Mesh система с Wi-Fi 6E технология Deco XE75 на българския пазар

Deco

TP-Link, водещ глобален доставчик на мрежово оборудване за домашни и бизнес потребители, анонсира в България първата си Wi-Fi 6E Tri-Band Mesh система с Whole Home Mesh – Deco XE75.

Wi-Fi играе една от най-важните роли в нашето ежедневие

Работим от вкъщи, играем компютърни или конзолни игри, гледаме филми и разчитаме на силна, стабилна и сигурна интернет връзка за всичко, което правим. Тези дейности непрекъснато се подобряват и развиват и имаме нужда от най-новите технологии, за да работим и да се забавляваме онлайн. С новата технология Wi-Fi 6E, дори най-взискателната онлайн дейност протича безпроблемно.

Deco XE75 е нашият отговор на еволюцията на технологиите и следователно на нуждите на нашите потребители. Потребителите искат безпроблемно онлайн изживяване и светкавични скорости. Стандартът Wi-Fi 6E вече може да бъде налице във всеки дом, благодарение на новата mesh система Deco XE75. Елегантният и минималистичен дизайн, характерен за гамата Deco, заедно със специалните функции, предлагани от тази Mesh система, на атрактивна цена, правят Deco XE75 идеалния избор за всеки, който иска да се наслади на силата на технологията от уюта на собствения си дом“

каза Анна Чакърова, ръководител продажби на TP-Link България.

Mesh Wi-Fi технология, сега на 6 GHz

Потребителите могат да се възползват напълно от най-новата Wi-Fi технологи, при по-ефективна мрежа с по-голям капацитет. Използването на лента от 6 GHz извежда Wi-Fi 6 на следващото ниво. Основно предимство е, че честотната лента от 6 GHz е предназначена изключително за джаджи, съвместими с Wi-Fi 6E, и потребителите няма да се сблъскат с проблеми като смущения или задръствания на трафика от по-стари устройства.

Потребителите могат да се възползват напълно от най-новата Wi-Fi технологи, при по-ефективна мрежа с по-голям капацитет. Използването на лента от 6 GHz извежда Wi-Fi 6 на следващото ниво. Основно предимство е, че честотната лента от 6 GHz е предназначена изключително за джаджи, съвместими с Wi-Fi 6E, и потребителите няма да се сблъскат с проблеми като смущения или задръствания на трафика от по-стари устройства.

Тестовете с Deco XE75 показват, че използването на честотната лента от 6 GHz е с 20% до 40% по-плавно от сърфирането в честотната лента от 2,4 GHz или 5 GHz, което води до мрежа с по-малко смущения, 300% по-висока пропускателна способност и до 90% по-ниска латентност в сравнение с честотната лента от 5 GHz.

Deco

Deco XE75 предлага скорости до 5400 Mbps за до 670 квадратни метра покритие (за 3-pack версията) и използва възможностите на честотната лента от 6 GHz, за да активира приложения, изискващи висока честотна лента и по-бърза пропускателна способност на данни.

Потребителите могат да се наслаждават на плавен 8K стрийминг и VR/AR изживявания без буфериране. Свързването с по-ниска латентност гарантира, че всяко онлайн игрово изживяване остава безпроблемно и завладяващо.

Мощно покритие за всеки ъгъл на дома и множество свързани устройства едновременно с Deco XE75

Deco XE75 елиминира зоните със слаб сигнал и осигурява по-стабилна и по-силна Wi-Fi връзка в целия дом благодарение на технологиите BSS Coloring и Beamforming. BSS Coloring намалява закъсненията и смущенията, като същевременно позволява едновременното предаване на повече данни, докато Beamforming идентифицира устройствата и фокусира силата на безжичния сигнал към тях.

Без значение колко екрана или устройства са включени едновременно, последното поколение Wi-Fi позволява връзка без забавяне и лаг. Deco XE75 изгражда по-ефективна мрежа с по-висока производителност на свързани устройства в гъста среда. Това позволява на потребителите да свързват до 200 устройства за безжично изживяване без забавяне без влошаване на производителността.

Wi-Fi, управляван от AI, за безпроблемно адаптиране към всеки тип персонализирана мрежа

Системата Deco Mesh формира унифицирана мрежа с едно име, а вграденият AI Roaming създава идеалното Wi-Fi Mesh решение, благодарение на своите усъвършенствани алгоритми и процеса на самообучение.

Deco

С подобреното WPA3 криптиране и решението TP-Link HomeShield, Deco XE75 се превръща в една от най-сигурните Wi-Fi Mesh системи, поддържайки Вашата домашна мрежа защитена. TP-Link HomeShield управлява времето, прекарано онлайн, и блокира неподходящо съдържание. В същото време родителите могат да използват опциите за Родителски контрол, за да наблюдават времето прекарано онлайн , както и достъпа до съдържание за своите деца. Функциите за качество на услугата (QoS) и мрежова защита поддържат мрежата защитена.

Основни характеристики на Wi-Fi 6E Mesh System Deco XE75:

Wi-Fi 6E за целия дом – До 670 квадратни фута покритие (3-pack) с най-съвременен Wi-Fi;

Нова честотна лента от 6 GHz – Елиминира смущенията от всички наследени устройства и осигурява мощен специален backhaul за рационализиране на Wi-Fi производителността за не-6E устройства;

– Истинска трилентова скорост – И трите Wi-Fi ленти работят заедно, за да отприщят пълни мрежови скорости до 5400 Mbps за до 200 свързани устройства едновременно;

– Мрежа, управлявана от AI – Единна мрежа с едно име и една парола, като същевременно осигурява най-добрите връзки, докато потребителите се движат от стая в стая;

– TP-Link HomeShield – Поддържа вашата мрежа защитена с най-съвременни функции за защита на вашата мрежа и IoT устройства;

По-лесен от всякога за настройка – с приложението TP-Link Deco;

Универсална съвместимост – Deco XE75 е съвместим с всички поколения Wi-Fi и работи с всеки доставчик на интернет услуги (ISP).

– Преглед TP-Link Deco XE75 Wi-Fi 6E Mesh системата: https://www.tp-link.com/bg/home-networking/deco/deco-xe75/v1%20(3-pack)/

– Разопаковане на TP-Link Deco XE75 Wi-Fi 6E Mesh системата: https://www.youtube.com/watch?v=Zz3pCcYUjpU

– Технологията TP-Link Mesh: https://www.tp-link.com/bg/landing/decowifi/

– Решението TP-Link HomeShield: https://www.tp-link.com/bg/homeshield/

– Приложението TP-Link Deco: https://www.tp-link.com/bg/home-networking/deco/deco-voice-x20/#tp-deco-app

– Относно технологията Wi-Fi 6E: https://www.tp-link.com/bg/wifi-6e/


Изграждането на цялостна стратегия за комуникация на бранда е част от услугите в портфолиото на маркетингова агенция 3CON. Това е една от ефективните стъпки за достигане до правилната аудитория. Комбинирана с точни послания по конкретните канали, тя е ключов инструмент за изграждане и утвърждаване позитивния имидж на бранда.

Заявете час за разговор с нас, в който заедно да потърсим работещите решения за вашия бранд. Последвайте 3CON в LinkedIn.