Събитието The New Stress Prevention представя иновативен подход за ранна превенция на стреса

The New Stress Prevention

На 23-ти март 2023г., четвъртък в София Тех Парк ще се проведе събитие за първото официално представяне пред българска аудитория на иновативния проект за ранна превенция на стреса и Test my stress.

Проектът е  финансиран по Финансов механизъм: Norway Grants с подкрепата на София Тех Парк и представя обобщен скрининг на субективни, неврокогнитивни и биологични маркери на стреса.

В панелите ще вземат участие Силвия Куманова, Ръководител на проекта Test my stress, проф. д-р Юлиана Йорданова, Ръководител научен екип Test my stress; Консултант – експерт Институт по невробиология БАН, проф. д-р Милен Богданов, Консултант – експерт, Факултет по химия и фармация към Софийски университет “Св. Климент Охридски” и проф. д-р Васил Колев, Консултант – експерт Институт по невробиология БАН. За подкрепата на София Тех Парк ще споделят Петър Статев, Председател на Надзорния съвет на “София Тех Парк” АД и Васил Караиванов, Председател на Управителния съвет на “София Тех Парк” АД.

В дискусиите ще се включат още актьорът Александър Алексиев, разследващия журналист Генка Шикерова, композитора Ясен Козев и Бойка Микова, Senior HR manager в инженерния хъб Evolution.

По време на събитието The New Stress Prevention: Scientific results and knowledge transfer ще бъде представено обобщение на резултатите от изследваните 100 лица и възникналите корелационни взаимовръзки между техните биологични и психични показатели. Ще бъде обсъден социалният проблем с увеличаване на възрастта за активна трудова заетост и необходимостта от съхранение на когнитивните и здравни показатели на застаряващото население. Участниците в научния проект ще представят възможности за подобряване на качеството на живот на работещите хора в професии, носещи добавена стойност на обществото и превенция на синдрома на професионалното прегаряне.

Темата за стреса на работното място е все по-наболяла в съвременния живот.

Натовареният работен график, високите очаквания, сложните междуличностни взаимоотношения и постоянната конкуренция могат да доведат до значително ниво на стрес. Това може да има сериозни последици за здравето на служителите и да намали производителността на организацията.

На събитието The New Stress Prevention са поканени всички, които оценяват голямата роля, която на стреса оказва върху нашия начин на живот днес. Сред аудиторията ще бъдат специалисти по човешки ресурси, психолози, лекари, служители и мениджъри във финансовия и IT сектора, маркетинга, образованието и други области, които са изправени пред предизвикателството да управляват стреса на работното място.

Събитието ще се проведе в четвъртък 23-ти март, от 09:30ч. до 13:00ч. в зала „Джон Атанасов“. Входът е свободен.

Необходима е предварителна регистрация.


Организирането и комуникацията на специални събития е част от експертизата на маркетингова агенция 3CON. Нашият подход към организиране на специални събития е насочен към максимално удовлетворение на клиентите ни. На нас може да разчитате за всеки един детайл в процеса на организиране на събитието. Чрез ефективната комуникация на събитието достигаме до търсената целева аудитория, като използваме ефективни маркетингови стратегии и комуникационни канали.

Заявете час за разговор с нас, в който заедно да потърсим работещите решения за вашия бранд. Последвайте 3CON в LinkedIn.