Средата може да ни помогне много бързо да се развием

Ивет Павлова е сертифициран НЛП коуч, с фокус бизнес растеж и баланс в живота. Коучингът е логичното следствие след 15 годишната й банкова кариера, където е работила на позиции като вътрешен одит, развитие, реорганизиране и рибрандинг на клонова мрежа на Пощенска банка, кредитиране на малки и средни предприятия. Ивет е член на третото дружество на  BNI в България – ДОВЕРИЕ.

 „С коучинг и НЛП ме провокира да се занимавам личната ми среща с тях – ползата, която видях за себе си. И всъщност намерих своето призвание да подкрепям хората от бизнеса и корпоративния свят чрез методите коучинг и НЛП да дават най-доброто от себе си, да разкрият потенциала си, да намалят стреса, в който живеят, да постигат по-бързо професионалните си цели и така да създадат живота, който биха искали да имат. 


Моя приятелка ме покани на бизнес закуска в BNI дружество и още на първата среща много ми хареса духа, който има в него. В тази силна, подкрепяща среда, се усеща много позитивна енергия и откритост – нещо, което рядко се среща в България и много ми допадна.


Средата може да ни помогне много бързо да се развием, но може и да ни забави в нашето развитие. За себе си виждам голяма полза да участвам в BNI. Да развиваш бизнес чрез препоръки е нещо, на което повечето бизнеси разчитат, а BNI дава точно тази възможност. Повечето от моите клиенти са дошли чрез препоръки, част от тях – от BNI. Когато идват хората с препоръка от някой, те са наполовина готови да работят с теб. Много по-лесен е контактът тогава. Много по-лесно протича процесът на така да се каже „сключване на сделка“, защото вече част от доверието към теб е изградено. Това е може би най-силният начин за правене на бизнес. 


Каня хората на срещи в BNI Доверие с широко отворено сърце. Просто им казвам елате да видите и ако Ви хареса можете да се включите в нашето дружество. Ако ли не – всеки има право на собствен избор.“

Прочети още:

Ценностите на BNI и Вашият живот – международен конкурс за членове
5 цитата на Ричард Брансън за силата на нетуъркинга
Марияна Боянова: Моите BNI колеги са моят маркетинг екип, както и аз – част от техния.

BNI – Business Networking International e международна организация, която помага на своите членове да развиват бизнеса си, чрез структурирана, позитивна и професионална програма за маркетинг чрез бизнес препоръки от уста на уста, като ги насърчава да развиват значими и дългосрочни отношения с утвърдени професионалисти и хора от бизнеса. През 2016 г. членовете на BNI са генерирали повече от 13,5 млрд. долара от бизнес, чрез препоръки.

Повече за BNI прочетете на:
http://bni-bg.blogspot.bg

Facebook: https://www.facebook.com/bnibulgaria/
Google+: https://plus.google.com/1005387991196…
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company-beta…