Премиера на книгата „Тиреоидит на Хашимото Първопричината“ от Изабела Уенц

Четвъртък 19 октомври, в Книжен Център „Гринуич“ (София, бул. „Витоша“), от 18:30 ч. до 20:00 ч. издателство ВДЪХНОВЕНИЯ представя книгата „Тиреоидит на Хашимото Първопричината“ от Изабела Уенц.

Вижте събитието във Facebook >>>

ИНОВАТИВНА, ПРОГРЕСИВНА, ОБЕЩАВАЩА – така определя книгата в своята рецензия д-р Радослав Тошков, DeTox Center

„Изабела Уенц, наистина ни разказва нейната история, която далеч надхвърля поредната рецепта за правилен начин на живот. Авторката се хвърля в дълбините на алтернативната медицина и ползвайки дългогодишния труд и успехи на много учени, разкрива причините, водещи до разстройство в имунните процеси. Тази книга е фокусирана върху синдрома на Хашимото, като личен мотив, но фактически обхваща много пластове от разрушеното здраве на нашето съвремие: чревна система, метаболизъм, токсини и детоксикация, хормонална система, непоносимост, имунитет и автоимунни процеси, хранене и т. н. За мен бе истинско удоволствие да открия, толкова общи неща между моята медицинска практика и всички описани в книгата диагностични и лечебни практики. „Първопричината” е показателна за смелостта да разкажеш на целия свят, че синдрома на Хашимото не е присъда и да вдъхнеш увереност на милионите диагностицирани, че изходът от това автоимунно заболяване е изцяло в ръцете на всеки болен.“ – пише д-р Тошков, който ще е официален гост на събитието.

Вижте видео >>>

Издателство „Вдъхновения“ дава възможност на редица автори от България и чужбина да предложат своите различни виждания за здравословен начин на живот на българския читател. Екипът на издателството се състои от професионалисти, които стриктно следят съдържанието, което се публикува – да е абсолютно релевантно на описаното, за да не бъде подведен нито един човек. Поради тази причина преди публикация те сами тестват всяка една описана стъпка към по-здрав и щастлив живот и се консултират с множество специалисти в конкретната област, които да дадат своето експертно мнение.

Всички книги на издателство ВДЪХНОВЕНИЕ може да видите тук >>>