Консултантска къща „Велинов и партньори“

Помня как в края на 2016г.  си говорихме с Асен и Светльо и ни хрумна идеята да отпразнуваме 15-годишнината на кантората през пролетта на 2017г. Мислихме, умувахме, проучвахме зали, разглеждахме хотели и не можехме съвсем да си представим как ще организираме такова събитие. Никой от нас не беше правил подобен тип мероприятие и не знаехме от къде да започнем. Къде, кога, каква да е програмата бяха малка част от въпросите, които си задавахме и на които не успявахме  да намерим отговори.

Дойде пролетта на 2017г. и ни затрупа работа. Партито логично остана на заден план. Обещавахме си да обсъдим детайли и да започнем организацията днес, утре, вдругиден, но така и не намерихме нужното време. Лятото започна да чука на вратата и отложихме събитието за есента.

През юни започнахме да провеждаме организационни срещи на BNI Про и се запознахме с Юли Ефтимов от Brisingor. След като попремина морското настроение решихме да направим индивидуална среща с него и Надето от 3CON (член на BNI Успех), за да опознаем бизнесите си. Беше 25.08.2017г. и със Светльо отидохме в офиса им. Осъзнавах, че ако ще правим нещо е време да започнем да го планираме и тайно се надявах срещата с креативни, слънчеви и усмихнати хора като Вас, Юли и Наде, да подейства стимулиращо и мотивиращо на колегите.

По време на срещата ни двамата започнахте да ни разказвате за всякакви невероятни мероприятия, които сте организирали, отворихте ни очите за страхотни зали, в които може да се проведе подобен тип коктейл и тръгвайки обратно към нашия офис видях онзи пламък в очите на Светльо, който казваше категорично „да, правим го“.

Благодаря ви, Наде и Юли, че запалихте искрата, че дадохте началния тласък и ни накарахте да повярваме, че всичко ще бъде уникално, красиво, запомнящо се.

Това беше само началото на организацията. В следващите 3 месеца прекарахме не малко часове заедно в огледи на зали, обсъждане на концепции, сценарии, изясняване на детайли.

Огромно БЛАГОДАРЯ за всички гениални идеи, които ни дадохте и реализирахте по най-перфектния начин!

 

Благодаря за десетките часове, които отделихте за заснемане и монтаж на веселите клипове с клиенти и колеги. Благодаря, че взехте участие в заговора за изненада на Асен и Светльо.

Благодаря за неуморната работа поп вестника и страхотния краен продукт. Всички гости бяха много впечатлени от него и голяма част от тях тайничко си признаха, че са си го взели за спомен.

Благодаря, че изтърпяхте стоически всички наши притеснения, съмнения, мърморене, пришпорване, хиляди телефонни обаждания и среднощни мейли.

Благодаря, че се погрижихте за програмата и страхотната организация по време на годишнината ни на 30 ноември 2017г. В Балната зала на Национална художествена галерия. Благодаря, че поехте всичко във ваши ръце и осигурихте спокойствие и приятно изживяване дори на нас, организационния комитет от кантората.

Благодаря, че направихе за нас събитие, за което се говори и ще се говори още дълго време!

БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ЗАПАЛИХТЕ ИСКРАТА, ОРГАНИЗИРАХТЕ И ПРОВЕДОХТЕ ПО БЛЯСКАВ И ПРЕКРАСЕН НАЧИН НАШАТА ГОДИШНИНА.

 

С благодарност и признателност: адв. Весела Велинова

Гр. София,

05.12.2017г.