Практически форум за стартиране и растеж на нов бизнес

Как да управляваме бизнес процесите – събитието е насочено към фрийлансъри, стартиращи компании и специалисти, които планират да започнат собствен бизнес

 

Предприемачеството и стартиращите бизнеси с бодра крачка, свежи идеи и голямо въображение стъпват смело по пътеката на съвременната икономика. Устремени в развитието, фокусирани в творческия процес, много често обаче се изправят пред трудностите на управлението на бизнеса като процес. Растейки, всеки бизнес стига до необходимостта от оптимизации, внедряване на нови технологии и подобрения. Те от своя страна много често водят до страхове и провали.

Така се поражда необходимостта от усвояване на знания и умения за управление на промените и планиране на растежа, защото по-лесно преодоляваш препятствията, когато си гъвкав и млад.

“ПЪТЯТ НА ПРЕДПРИЕМАЧА” e практически форум, базиран на дългогодишен опит в решаването на конкретни бизнес казуси и управлението на процесите на бизнес развитие в редица компании.

В шест основни панела ще бъдат дискутирани ключови теми, които са част от ефективното управление на малкия и стартиращ бизнес:

  • Нагласата да работиш за себе си – как да намерим мотивацията да станем предприемачи и какви цели преследваме с това решение.
  • Преди да основем фирмата – определяне на мисията и визията.
  • Личните финанси и фирмените нужди – приоритизиране на личните финанси и слагането им в ред като първа стъпка към ефективното управление на фирмата.
  • Процесът на създаване на фирмата – основаването и техническите бюрократични задължителни параметри, на които трябва да обърнем внимание.
  • Партньорите до нас – счетоводство и разликите в услугата. Нуждата от коректен партньор, който да ни помага в развитието и управлението на финансите.
  • Оптимизиране и управление на процесите и ползване на нови технологии – стъпки към успеха.

Димка Кънчева и Павел Хрисков са експерти с повече от 10 години опит в счетоводството, IT услугите и финансовото консултиране и лектори в предстоящия практически семинар. Работили за международни компании и лидери на българския пазар, днес са обединени под името CONSENDO. Те споделят своите идеи и експертиза за разработване на нови решения и предоставят практически консултации на своите клиенти. В екипа има бизнес консултанти, счетоводители, данъчни и юридически експерти, специалисти по човешки ресурси и информационни технологии, както и финансови и застрахователни консултанти.

Практическият форум „ПЪТЯТ НА ПРЕДПРИЕМАЧА“ ще се проведе на 9 февруари 2019 г. от 10.00  до 17.00 ч. в зала „Модерен театър” – ТЕАТРО, гр. София, ул. “Върбица” 12. Информацията за програмата и условията на регистрация може да бъде намерена на официалния сайт на събитието.

***

Агенция 3CON е обслужваща комуникационна агенция и партньор в организирането на събития на CONSENDO.