NATURA BISSÉ е избрана за „Най-добрата СПА марка в света“

Испанската компания за козметични продукти потвърди за пореден път статута си на водеща марка на грижа за кожата, като получи изключителното признание за четвърта поредна година.

Експерти от СПА и уелнес сектора, заедно с потребители гласуваха за „Най-добър СПА бранд в света“ на World Spa AwardsTM за 2021 г.

Това е четвърта поредна година, в която испанската компания за козметични продукти е наградена с тази престижна награда. Тя е единствената марка в света отличена четири поредни пъти, което я превръща във водеща луксозна марка в СПА индустрията. Всяка година Natura Bissé извършва над 7,5 милиона процедури по целия свят. Иновативните ритуали, базирани на безпрецедентните резултати и несравнимата сила на докосването, се комбинират с изключително обслужване за създаване на най-иновативната формула, която е в състояние да предложи незабравими преживявания на своите клиенти.

Получаването на тази награда отново, особено след месеците, които бяха толкова трудни за СПА индустрията, ни изпълва с удовлетворение и ни мотивира да продължим да изследваме нашата творческа същност, нашето безгранично любопитство за създаване на преживявания, които са способни да трансформират кожата и емоциите на нашите клиенти. Тази награда е споделена с всички наши партньорски СПА центрове, които са се превърнали в истински дом не само за физическо, но психическо и емоционално спокойствие и уелнес. Благодарим на всички, които гласуваха за нас.“, сподели Виктория Фисас, изпълнителен директор на Natura Bissé Group.

World Spa Awards ™ са създадени през 2015 г., за да повишат стандартите за уелнес в сектора на туризма и да служат като знак за качество и ориентир на потребителите.

Всяка година професионалисти от сектора и клиенти гласуват на уебсайта worldspaawards.com за марката, която смятат за най-добра в света. Процесът на гласуване продължи 16 седмици, тази година от 19 май до 8 септември. Годишната церемония на World Spa AwardsTM се състоя онлайн поради действащи текущи ограничения за пътуване, с виртуалното присъствие на целия спектър в индустрията – от хотели и спа дестинации до уелнес ретрити и водещи марки.

„Бяхме изумени от изключителното качество на участниците тази година. Обнадеждаващ показател е, че СПА и уелнес секторът силно се възстановява от предизвикателствата на изминалата година“, заяви Ребека Коен, управляващ директор на World Spa Awards™

Natura Bissé присъства в най-добрите спа центрове в света

Някой от партньорите по целия свят, с които Natura Bissé работи, също бяха отличени на World Spa Awards™ за спазване на най-високи стандарти за качество и съвършенство. Това са:

 · Maldives´ Best Resort Spa 2021 – Iridium Spa at The St. Regis Maldives Vommuli Resort

· Indian Ocean´s Best Resort Spa 2021 – Iridium Spa at The St. Regis Maldives Vommuli Resort

· England´s Best Wellness Retreat 2021 – Grantley Hall

· Ireland´s Best Hotel Spa 2021 – The Spa at Ashford Castle

· Ireland´s Best Day Spa 2021 – Le Jardin Luxury Spa

· Netherlands´ Best Wellness Retreat 2021 – Akasha Holistic Wellbeing at Conservatorium Hotel

· Colorado´s Best Hotel Spa 2021 – The Ritz-Carlton Denver (USA)

· Florida´s Best Hotel Spa 2021 – The Ritz-Carlton Spa, South Beach (USA)

· Mexico´s Best Wellness Retreat 2021 – Esencia Wellness at Nobu Hotel Los Cabos (Mexico)

· Latin America´s Best Wellness Retreat 2021 – Esencia Wellness at Nobu Hotel Los Cabos (Mexico)

· Dominican Repubic´s Best Resort Spa 2021 – Eden Roc Spa by Natura Bissé at Eden Roc Cap Cana

· Caribbean´s Best Resort Spa 2021 – Eden Roc Spa by Natura Bissé at Eden Roc Cap Cana (Dominican Republic)

· Abu Dhabi´s Best Resort Spa 2021 – Nurai Spa at Zaya Nurai Island

· Abu Dhabi´s Best Hotel Spa 2021 – Conrad Spa at Conrad Abu Dhabi Etihad Towers

· Qatar´s Best Hotel Spa 2021 – The Spa at The Ritz-Carlton Doha

· Qatar´s Best Resort Spa 2021 – The Spa at Sharq Village

· Macao´s Best Resort Spa 2021 – Banyan Tree Spa Macau (China)

· World´s Best Male Spa 2021 – The Ritz-Carlton Spa at The Ritz-Carlton Riyadh (Saudi Arabia)

· World´s Best Hotel Spa Suites 2021 – Spa Suites at Address Downtown Dubai (UAE)

· World´s Best Hotel Spa Brand 2021 – Iridium SPAs at St. Regis Hotels & Resorts

· World´s Best Casino Hotel Spa – Banyan Tree Spa Marina Bay Sands (Singapore)

Natura Bissé е световно призната марка за луксозна грижа за кожата. Основана в Барселона през 1979 г., в момента второто поколение на Семейство Фисас се грижи за развитието й.

Благодарение на експертизата и научния си подход, Natura Bissé знае, че всяка кожа има свой собствен глас. Този принцип е в основата на морала на марката, която обединява новаторска технология с най-деликатното човешко докосване, за да разбира и да се адаптира към различните нужди на всеки клиент.

Постоянният стремеж към върхови постижения доведе Natura Bissé до множество награди, включително признание в три поредни години за „Най -добрата СПА марка в света“ през 2018, 2019 и 2020 г. от World Spa Awards™.

С дъщерни дружества в Испания, САЩ, Мексико, Обединеното Кралство и Китай, както и с присъствие в 40 страни, Natura Bissé продължава да расте в целия свят в най-добрите СПА центрове.

Вярна на своите ценности и отговорност към обществото, марката участва в създаването на Фондацията „Рикардо Фисас“ през 2008 г., за да помага на хора в уязвимо положение.

Natura Bisse Barcelona е на българския пазар вече 10 години и е представена в страната от Esthetic Privilege.

Терапиите и продуктите на марката могат да бъдат намерени  в най-луксозните СПА центрове и престижни салони за красота в цялата страна, като терапевтите преминават специални обучения.

Прессъобщенията са част от дейностите по управление на връзки с медиите – основна услуга в портфолиото на маркетингова агенция 3CON. Комбинирани с ефективна стратегия и правилните послания, те са ключов инструмент за изграждане и утвърждаване позитивния имидж на бранда.

Заявете час за разговор с нас, в който заедно да потърсим работещите решения за вашия бранд. Последвайте 3CON в LinkedIn.

Вашият коментар