МК „Доверие“ – комуникация, която изгражда общност

доверие

„Изключително съм щастлив от срещата си с екипа на 3CON. Още за първата година в съвместната ни работа те успяха да изградят подходящата и работеща визия за Медицински комплекс „Доверие“. Дадоха ми увереността, че дори и в този труден период, в който се намираме, заедно ще успеем да откроим лечебното заведение като иновативно, бързо развиващо се и отговарящо на нуждите на своите пациенти. В работата си 3CON проявяват лична ангажираност и успяват да вникнат в спецификата на работата ни, което е изключително важно.“

Доц. Димитър Гугутков, изп. директор МК „Доверие“


Маркетингова агенция 3CON пое се грижата за цялостното комуникационно обслужване на Медицински комплекс „Доверие“ от ноември 2020 г. В стратегията е заложено използването на различни видове комуникационни канали със съдържание, което да популяризира предимствата на различните специалности и отделения, както и професионалното мнение на лекарите.

Проект

Съдържание, което изгражда общност

Всеки месец се подготвят интервюта с различни лекари по актуални здравни теми, които предизвикват интереса на медиите и получават много добър отзвук. В You Tube канала на медицинския комплекс се публикуват видеа базирани на тези разговори, представящи спецификата на конкретния проблем.

От средата на 2021г. Медицински комплекс „Доверие“ стартира аудио подкаст „Беседи за здравето“, чиито епизоди могат да бъдат слушани в платформите Spotify и SoundCloud.

В разработването на Instagram и Facebook каналите на @mbal.doverie се постига силна обвързаност с аудиторията и се изгражда общност. В нея последователите получават редовна и актуална информация по всички здравни въпроси, които ги интересуват. С изключително силен старт започна и развитието на каналът в Tik Tok. Със специфичният за тази социална медия стил се споделят мнения и съвети на лекарите от МК „Доверие“, които генерират голям интерес и събират последователи.

Екипът дизайнери на 3CON се грижи за визуалния брандинг на медицинския комплекс и комуникиране по ясен и атрактивен начин на основните услуги пред пациентите.

Визуален брандинг на Медицински комплекс "Доверие"

Изграждането на цялостна стратегия за комуникация на бранда е част от услугите в портфолиото на маркетингова агенция 3CON. Това е една от ефективните стъпки за достигане до правилната аудитория. Комбинирана с точни послания по конкретните канали, тя е ключов инструмент за изграждане и утвърждаване позитивния имидж на бранда.

Заявете час за разговор с нас, в който заедно да потърсим работещите решения за вашия бранд. Последвайте 3CON в LinkedIn.