За Black Friday 2022 брандът Mercusys предлага страхотни отстъпки на множество продукти от своето портфолио

За Black Friday 2022 брандът Mercusys предлага страхотни отстъпки на множество продукти от своето портфолио

Mercusys, компания, специализирана в предлагането на ключови мрежови устройства и аксесоари с цел осигуряване на отлична интернет връзка анонсира Black Friday отстъпки на гамата си високопроизводително оборудване. Моделите ще се предлагат за продажба на намалени цени и клиентите на марката да могат да се възползват от оборудване с висока производителност на отлични цени.

„Тази година продължаваме мисията си да предлагаме на нашите клиенти високопроизводителни устройства на изключително достъпни цени. От  тази гледна точка Black Friday е ключов момент за нас. Това, което искаме е технологиите като Wi-Fi 6 да станат възможно най-достъпни.  Тази година сме подготвили отстъпки за продукти, които могат да осигурят силни и стабилни връзки за всеки тип дом и всякакви потребителски стандарти“, каза Леон Чен, представител на Mercusys за България.

Бързи и стабилни връзки в целия дом

От продуктите, които ще се радват на намалена цена са Mesh системите Halo H50G (2-pack) и Halo H30G (3-pack) предлагащи отлично Wi-Fi покритие за целия дом и обединена мрежа.

Стабилността на мрежата е от значимост, независимо дали гледате филми, играете видео игри или просто сърфирате в интернет. Mesh системата Halo H50G осигурява скорости до 1900 Mbps и подобрява обхвата и силата на всяко свързано Wi-Fi устройство. Mesh системата Halo H30G осигурява покритие до 260 m2 и предлага Dual-Band Wi-Fi скорости до 1300 Mbps.

Halo H50G поддържа до 100 връзки и осигурява шест едновременни потока от данни, така, че не се налага да жертвате качеството на своята интернет услуга.

Halo H50G и Halo H30G се настройват лесно. Клиентите могат да използват интуитивното приложение Mercusys, за да настройват, конфигурират и управляват своята Wi-Fi връзка. И двете Mesh системи са част от кампанията Black Friday 2022 и включват функцията Seamless Roaming, позволяваща на потребителите да се движат свободно из домовете си, докатo Wi-Fi сигналът безпроблемно ще се прехвърля от едно устройство Halo към друго, без да компрометира надеждността на мрежата.

Wi-Fi 6 Standard на много достъпна цена

Рутерът Mercusys MR70X поддържа технологията Wi-Fi 6 и е един от топ артикулите, включени в тазгодишната разпродажба на Black Friday. Моделът интегрира авангардни технологии, предназначени да увеличат типичната производителност на данни в претъпкани (dense environment) среди на използване. Клиентите получават високопроизводително безжично изживяване чрез увеличаване на броя на едновременните връзки, разширяване на Wi-Fi покритието и поддържане на стабилни потоци от данни.

Благодарение на технологиите OFDMA и MU-MIMO данните могат да се изпращат и получават от множество устройства едновременно подобрявайки общата ефективност на мрежата. С вградената функция Smart Connect рутерът избира интелигентно най-добрата налична честотна лента за всяко устройство за висококачествено сърфиране в мрежата.

Друг продукт, включен в промоциите на Black Friday 2022 е рутерът MR80X. Моделът е с Wi-Fi 6 технология и гарантира комбинирани скорости до 3 Gbps за по-бързо сърфиране, стрийминг и изтегляне. Благодарение на  четири многопосочни High-Gain антени и Beamforming клинетите получават по-голяма зона на Wi-Fi покритие и по-надеждна връзка.

Благодарение на функцията Target Wake Time (TWT), интегрирана и в двата рутера, консумацията на енергия за мобилни и IoT устройства, свързани към рутера, ще бъде намалена при изпращане на данни, така че разходите са минумизирани. И вашият портфейл, и потребителските ви данни ще бъдат в безопасност, тъй като и двата рутера на Mercusys предоставят на потребителите WPA3 защита.

Безупречно домашно забавление без прекъсване

Със скорости до 1900 Mbps (1300 Mbps в 5 GHz обхват и 600 Mbps в 2,4 GHz обхват), рутерът Mercusys MR50G с Beamforming, MU-MIMO, Smart Connect, Parental Control и Access Point Mode предлага стабилни връзки.

MR50G може да взаимодейства с няколко устройства едновременно благодарение на технологията MU-MIMO и Full Gigabit портовете, които изпращат данни по кабела с гигабитови скорости за оптимална производителност. Функцията Smart Connect динамично избира оптималната налична честотна лента за всяко устройство, за да осигури максимална производителност.

Увеличете ефективността на мрежата и се възползвайте от по-силна връзка

ME30 Range Extender е с елегантен и минималистичен външен вид, усилва Wi-Fi сигнала и поддържа интернет сигнала със скорост до 1,2 Gbps. Удулжителят на обхват  ME30 динамично избира най-добрите налични маршрути и ленти за вашите данни и е лесен за инсталиране – просто натиснете бутона WPS както на рутера, така и на ME30 и многоцветният светодиод ще ви помогне да позиционирате вашия Range Extender за оптимално Wi-Fi покритие.

Комутаторът MS108G добавя Ethernet свързаност, полезна за разширяване на мрежата чрез кабел.

Всички продукти на Mercusys включени в тазгодишната кампания Черен петък са достъпни за покупка в търговските вериги Техномаркет и Зора, както и магазините и онлайн магазините на нашите оторизирани партньори Жар Компютри, Стантек, Вали Компютри,  Ардес, Озон, Laptop.bg, Пласико, Megamag, probg, Aлтeк, Ера 200, Адроит, ПИК Компютри, FLYSYSTEM.ORG, Ekskom, ЖМТ Технологии, Рисет и други.

* Всички промоционални условия и модели на Mercusys, включени в офертата Черен петък 2022 г., могат да бъдат променени по всяко време, без предварително известие, в зависимост от наличността на партньорите и техните вътрешни политики.