HyperX с обновен кабелен Xbox контролер и геймърски мишки

HyperX с обновен кабелен Xbox контролер и геймърски мишки

Разширената гама оборудване за игри на HyperX осигурява висококачествен комфорт, производителност и контрол за всички геймъри

HyperX, екипът за периферни устройства за игри в HP Inc. и лидер на марката в игрите и електронните спортове, днес разшири своята наградена гама от продукти: Те представиха новия подобрен кабелен контролер HyperX Clutch Gladiate, лицензиран за Xbox и мишки за игри HyperX Pulsefire Haste 2 от следващо поколение, налични в кабелни и безжични версии.

Създаден за сериозни геймъри на Xbox, Clutch Gladiate е първият геймърски контролер на HyperX, сертифициран за Xbox, осигуряващ ултра-комфорт и прецизен контрол за продължителни сесии за игра на конзола, докато новата серия от мишки Pulsefire Haste 2 носи нови дизайнерски функции на една от най-популярните фамилии мишки за игри на HyperX.

“CES е идеалното място за HyperX, за да подчертае нашия ангажимент да предоставяме високопроизводителни игрови продукти за всички геймъри,” каза Даниел Кели, глобален ръководител на маркетинга, HyperX. “Независимо дали играете на Xbox контролер или компютър, HyperX предлага най-новите продукти с най-високо качество, на които геймърите да се насладят с потапяща и ангажираща игра заедно с безжична свобода, удобство и персонализиране.”

Предлагайки нови нива на комфорт, производителност и контрол за всички геймъри, новите HyperX продукти ще бъдат представени на CES 2023 по време на Pepcom Digital Experience и в HyperX демо пакета във Venetian Hotel (Venetian Tower #29-111) от 4 до 6 януари. Повече подробности за продукта включват:

HyperX Clutch Gladiate подобрен кабелен контролер за Xbox

Контролерът HyperX Clutch Gladiate е създаден за играчи на Xbox, за да им помогне да подобрят игровото си изживяване и да увеличат максимално производителността. Официално лицензираният кабелен Xbox контролер разполага с двойно заключване на тригера и пренасочващи се задни бутони за оптимизиране на управлението и приспособяване към различните начини, по които играят различните геймъри.

В допълнение, мощните двойни бумтящи двигатели добавят завладяващи и интуитивни сигнали за обратна връзка. Плюс това, с текстурирани ръкохватки, Clutch Gladiate осигурява удобно и сигурно захващане на контролера и също така разполага с 3,5 мм стерео жак за лесно свързване към слушалки с кабел.

Кабелна игрална мишка HyperX Pulsefire Haste 2: Геймърската мишка HyperX Pulsefire Haste 2 тежи 53гр.1 и използва ултралек дизайн на корпуса, който предлага по-бързи движения. Тази пълнофункционална мишка осигурява до 8000Hz честота на запитване и бързи и плавни движения на курсора с високо прецизен HyperX 26K сензор с естествени DPI настройки до 26K DPI. Мишката също така използва издръжливия и отзивчив HyperX Switch, оценен за 100 милиона кликвания.

Гъвкавите кабели HyperFlex 2 и плъзгачите от PTFE работят заедно, за да дадат на геймърите гладко и лесно плъзгане. Pulsefire Haste 2 също може да се персонализира със софтуера HyperX NGENUITY и позволява на потребителите да персонализират настройките на DPI, RGB осветление2, назначаване на бутони, производителност на сензора и запис на макроси. Кабелната геймърска мишка Pulsefire Haste 2 ще се предлага в черен и бял цвят.

Безжична игрална мишка HyperX Pulsefire Haste 2: Безжичната геймърска мишка Pulsefire Haste 2 предлага двойна безжична връзка както с безжична Bluetooth®3 така и с 2,4 GHz безжична технология за игри. С тегло от 62 грама1, безжичната мишка Pulsefire Haste 2 предлага по-бързи движения и до 100 часа живот на батерията с едно зареждане4. Безжичният Pulsefire Haste 2 осигурява бързи и плавни движения на курсора с високо прецизен HyperX 26K сензор с естествени DPI настройки до 26K DPI. Гъвкавите кабели HyperFlex 2 и плъзгачите от чист клас PTFE работят заедно, за да дадат на геймърите гладко и лесно плъзгане.

Безжичната връзка Pulsefire Haste 2 също може да се персонализира със софтуера HyperX NGENUITY и позволява на потребителите да персонализират настройките на DPI, RGB осветление2, назначаване на бутони, производителност на сензора и запис на макроси. Безжичната геймърска мишка Pulsefire Haste 2 ще се предлага в в черен или бял цвят.

Наличност

Новите продукти ще бъдат достъпни чрез мрежата на HyperX от магазини на дребно и електронни магазини, както следва:

  • HyperX Clutch Gladiate Xbox Controller – Наличността започва през март от $34,99 MSRP
  • Кабелна игрална мишка HyperX Pulsefire Haste 2 – Наличността започва през април от $59,99 MSRP
  • Безжична игрална мишка HyperX Pulsefire Haste 2 – Наличността започва през април от $79,99 MSRP

Цените от HyperX.com подлежат на промяна без предизвестие. Цените на търговците на дребно може да варират.

Поради текущата ситуация с COVID-19 HyperX може да претърпи забавяне на някои продукти и доставки. HyperX предприема всички възможни мерки, за да работи с партньори, за да минимизира въздействието върху своите клиенти и да гарантира наличността на продукта и навременната доставка.


Изграждането на цялостна стратегия за комуникация на бранда е част от услугите в портфолиото на маркетингова агенция 3CON. Това е една от ефективните стъпки за достигане до правилната аудитория. Комбинирана с точни послания по конкретните канали, тя е ключов инструмент за изграждане и утвърждаване позитивния имидж на бранда.

Заявете час за разговор с нас, в който заедно да потърсим работещите решения за вашия бранд. Последвайте 3CON в LinkedIn.