Първите рутери съвместими с технология Wi-Fi 7 от TP-Link

Корица на Първите рутери съвместими с технология Wi-Fi 7 от TP-Link

Нови продукти за Умния Дом, както и устройства, предназначени за бизнеса представи TP-Link на CES 2023

TP-Link®, световен лидер на пазара на мрежово оборудване за индивидуални и потребители и бизнес, анонсира най-новите си продукти и технологии за свързаност на бъдещето на изложението CES 2023. От високопроизводителни Смарт домашни джаджи, оборудване, съвместимо с най-новия Wi-Fi 7 стандарт и решения за бизнес потребители, широката гама от продукти TP-Link осигуряват най-добрите Wi-Fi връзки и повишена сигурност, по лесен и бърз начин, с атрактивен дизайн.

Невероятни скорости за най-добро онлайн изживяване със стандарта Wi-Fi 7 от TP-Link


TP-Link пуска на пазара нови продукти съвместими със стандарта Wi-Fi 7, както за домашни потребители, така и за бизнес клиенти. По този начин те разширяват своята гама от устройства – за изключителни скорости и върхова свързаност.


Един от звездните продукти, които получиха отличието CES Innovation Award, е Wi-Fi 7 Mesh системата Deco BE95. Тя предлага изключителна, съвременна мулти-гигабитова свързаност. Deco BE95 (Wi-Fi 7 Quad-Band) е най-бързата четирилентова Home Mesh Wi-Fi 7 система в индустрията, интегрираща най-новата 6 GHz лента, 320 MHz и 4K-qam ширина на лентата за комбинирани скорости до 33 Gbps на 16 потока. Всеки модул е оборудван с два WAN/LAN 10G порта и два Wan/LAN 2.5g порта за мулти-гигабитова мрежа. Благодарение на технологията TP-Link AI-DRIVEN MESH, системата използва усъвършенствани и самообучаващи се алгоритми.


Новата DECO 65-5G обединява 5G технология с Wi-Fi 7 технология и ултра-бързи връзки. Достатъчно е потребителите да свържат своята 5G SIM карта, за да се насладят на цялата мощ на новото Wi-Fi поколение.


Системата Deco BE65-5G е BE33000 Whole Home Mesh Wi-Fi 7 система с 11 Gbps tri-band скорости, 5G скорости на изтегляне до 3,4 Gbps и три WAN/LAN 2.5G порта, с потенциал за незабравимо изживяване при сърфиране. Deco BE65 е друга нова Wi-Fi 7 mesh система, представена на CES 203 – с tri-band скорости от 11 Gbps и четири 2.5g порта.


Не само mesh системите се възползват от съвместимостта с най-новия стандарт Wi-Fi 7.
Най-новите Wi-Fi рутери на TP-Link от серията Archer гарантират на потребителите безпрецедентни изживявания. На CES 2023 бяха представени четири нови Wi-Fi 7 рутера.


Archer BE900 e с футуристичен, вертикален дизайн, който прилича повече на игрова конзола, отколкото на рутер; с LED екран и easy-to-use touchscreen. Archer BE900 предлага Wi-Fi 7 quad-band скорости, 12 High Gain вътрешни антени с високо усилване и предлага многопосочно покритие. Оборудван с два Wan/LAN 10G порта – RJ45 порт и RJ45/SFP+ порт – рутерът предлага гъвкава поддръжка както за оптични, така и за медни връзки. Четирите допълнителни 2.5g порта и два USB порта го превръщат в идеално решение за бъдещата мрежа.


Друг впечатляващ рутер е Archer GЕ800 – първият Wi-Fi 7 рутер за игри от TP-Link с True 10G. Продуктът получи Innovation Award на CES 2023 и предлага Wi-Fi скорости над 18 Gbps, оборудван e с два 10G порта и два порта 2.5g – за домашни забавления като игри, 8K AR/VR или NAS типови конфигурации. Със специалните си функции като Game Accelerator, GE800 стабилизира връзките и намалява латентността, за да гарантира, че игрите остават истински завладяващи изживявания.


Продуктите, представени от TP-Link на CES 2023, ще бъдат налични през 2023 г. и могат да бъдат закупени в търговските вериги, от оторизираните дилъри и магазините на дребно в страната.


Изграждането на цялостна стратегия за комуникация на бранда е част от услугите в портфолиото на маркетингова агенция 3CON. Това е една от ефективните стъпки за достигане до правилната аудитория. Комбинирана с точни послания по конкретните канали, тя е ключов инструмент за изграждане и утвърждаване позитивния имидж на бранда.

Заявете час за разговор с нас, в който заедно да потърсим работещите решения за вашия бранд. Последвайте 3CON в LinkedIn.