Устройства с висока производителност със специални отстъпки за Великден, за да поддържате семейството си свързано, а дома си безопасен и ефективен

tp-link

Великденските празници са изключителна възможност да прекарате време с любимите си хора, да се съберете заедно и да се насладите на компанията един на друг. Лично или дори от разстояние, ние всички ценим шанса да наваксаме, да се отпуснем и да имаме повече качествени моменти със семейството. Независимо дали предавате на живо подготовката за Великден, гледате филм, което се е превърнало в традиция, или провеждате видео разговор с тези, които не са успели да се присъединят тази година, ще трябва да разчитате на бърза, стабилна и сигурна интернет връзка. Тази година TP-Link подготви оферти за някои от най-добрите продукти в своето портфолио, така че всеки да има интелигентен и свързан дом и допълнителна идея за подарък за любителите на технологиите.

Deco Mesh системи – за свързване на целия дом по време на Великден

Някои от продуктите на TP-Link, на които можете да се насладите тази година на специални цени, са три от най-популярните и ефективни mesh системи на компанията: Deco X 5 5 , Deco S7 и Deco M 4 . И трите продукта могат да бъдат много подходящи за тези, които искат да имат силна, стабилна мрежа в дома си, без да се притесняват, че тя ще бъде претоварена с много посетители.

Deco X55 (вариант с 3 и 2 модула) е идеален за по-големи домове, предлага кумулативни Wi-Fi 6 скорости до 3,0 Gbps, 4 потока, насочени към намаляване на забавянето – 2×2/HE160 2402 Mbps + 2×2 574 Mbps , както и 3 гигабитови порта, за да осигурят достатъчно свързаност за устройствата у вас. Mesh системата осигурява безжично покритие до 600 кв.м. (варианта с 3 модула), така че вие и вашите гости да се движите в дома, без да губите връзка, по всяко време, благодарение на Mesh технологията с изкуствен интелект, която интелигентно обучава операционната система на вашата мрежа, за да достави уникален Wi-Fi сигнал в целия дом. И благодарение на решението TP-Link Home Shield, можете да сте сигурни, че всички ваши устройства са в безопасност и постоянно защитени от заплахи.

tp-link

Друга mesh система, която също може да бъде добър подарък за любителите на технологиите, е Deco S7 , налична сега на специални цени както във версия от 2, така и в вариант с 3 модула. Този Великден можете да се насладите на гледане на любимите си сериали в 4K резолюция с комбинирани скорости до 1900 Mbps (600 Mbps на 2,4 GHz и 1300 Mbps на 5 GHz) с 3×3 MU-MIMO технология, с цялото семейство за специални празнични моменти заедно. И ако гостите стават все повече, не е нужно да се притеснявате, защото Deco S7 обработва трафика дори на най-натоварените мрежи, осигурявайки връзки без забавяне за над 100 устройства.

tp-link

Със своята усъвършенствана Deco Mesh технология, устройствата работят заедно, за да образуват обща мрежа с едно общо име. Устройствата автоматично превключват между модулите Deco докато се движите в дома си за възможно най-високи скорости. Deco S7 също така има 3 гигабитови WAN/LAN Ethernet порта, за да осигури солиден кабелен интернет достъп на висока скорост за тези от вашите гости или членове на семейството, които биха искали да се свържат директно към системата.

Силна, стабилна и защитена домашна връзка може да се поддържа и от Deco M4, както във версиите с 2, така и с 3 модула за тези от вас, които са решени да премахнат зоните със слаб сигнал веднъж завинаги. Този Великденски празник TP-Link идва със страхотна цена за Deco M4 , една от най-популярните mesh системи на компанията, която може да покрие площ до 370 кв.м., осигурява бързи и стабилни връзки със скорост до 1167 Mbps, и да работи с всеки основен доставчик на интернет услуги (ISP) и всеки вид модем.

tp-link

И трите mesh системи имат разширена функционалност за родителски контрол и са много лесни за настройване и инсталиране чрез приложението Deco, напътстващо ви на всяка стъпка, включително и на български език.

Ефективни рутери, за да държите приятелите и семейството си близо до вас по време на празниците

Празниците винаги са моменти, които всички очакваме с нетърпение, особено нетърпеливи да се срещнем със семейството и приятелите си. Но рядко успяваме да съберем всичките си близки хора на едно място, по едно и също време. И тук интернет носи своята магия. Благодарение на технологията вече можем да събираме в една стая хора от цял свят. Всичко, от което се нуждаем, е смартфон или лаптоп и силна интернет връзка.

TP-Link помисли и за онези моменти, когато интернет се превръща в най-добрия начин за споделяне на своите преживявания, и този Великден предлага страхотни оферти за високопроизводителни рутери, идеални за установяване на онази връзка, за която копнеем, с всички хора, които обичаме. Archer AX53 е висококачествен  двулентов рутер, включващ следващото поколение Wi-Fi 6 гигабитова скорост и предлагащ бързина на връзката от 2402 Mbps на 5 GHz и 574 Mbps на 2,4 GHz, за по-гладък стрийминг и по-бързо изтегляне на файлове, музика и игри.

tp-link

Благодарение на технологията OFDMA, неговата способност за едновременно предаване към повече устройства се увеличава 4 пъти, с ултра ниска латентност и по-отзивчиви видео разговори. Неговите четири външни антени с голямо усилване и технологията Beamforming се комбинират, за да доставят силен и надежден Wi-Fi сигнал във вашия дом, така че да можете да останете свързани във всеки негов ъгъл.

Добро решение за вашата свързаност по време на Великден, а също и гениален подарък за по-практичен приятел може да бъде Archer C64 , безжичен двулентов гигабитов рутер с MU-MIMO и Beamforming, предлагащ скорости от 867 Mbps на 5 GHz и 400 Mbps на 2,4 GHz . Неговите 4 външни антени осигуряват стабилни безжични връзки и оптимално покритие, докато технологията MU-MIMO предлага лесно и удобно управление на мрежата. С TP-Link Tether, MU-MIMO постига двойно по-голяма ефективност и по този начин можете да се свържете с всички, които искате да са около вас този Великден, дори и да не са в същия град или дори в същата държава.

tp-link

Интелигентен дом за ефективни и сигурни празници

На Великден, но и през цялата година, умният, ефективен и сигурен дом е един от най-добрите подаръци, които можем да си направим. Най-добрата част е, че всеки потребител, който иска да направи това, може да започне навсякъде само с една или две джаджи, свързани заедно, на много достъпна цена и с наистина лесно управление. Това са два от принципите, които подкрепиха развитието на марката интелигентен дом TP-Link Tapo, и този Великден всеки може да започне да се наслаждава на по-ефективен дом, с мини интелигентния контакт Tapo P115 – с компактен дизайн и не на последно място – наблюдение на консумацията на енергия. Продуктът може да се внедри във всеки дом и предлага отдалечено управление с моментално включване/изключване на свързаните устройства с помощта на приложението Tapo, независимо къде се намирате.

Интелигентният контакт може да бъде полезен и за настройка на график и таймер, за автоматично управление на свързаните уреди, а функцията за мониторинг на енергията позволява да следите консумацията на електричество. Контактът е съвместим с Amazon Alexa или Google Assistant, а също така предлага режим Далеч за случаите, когато  сте извън дома си. След това можете просто да свържете лампа към  контакта Tapo, да активирате режима Далеч и той ще включва/изключва светлината на произволни интервали, създавайки впечатлението, че някой си е вкъщи.

Ако този Великден изберете ваканция в чужбина, можете да помислите за продукти, които ще ви помогнат да защитите дома си и да го държите под око, независимо от разстоянието. Камерата за наблюдение Tapo C210 и Wi-Fi камерата Tapo C320WS за външна охрана се прекрасен избор, за да сте сигурни, че всичко у вас е в безопасност. Tapo C210 Записва всяко изображение с кристално ясна 3MP резолюция и има хоризонтален обхват от 360°, така че да не пропуснете нито една подробност. Подобреното нощно виждане осигурява визуално покритие до 9 метра, а функцията за откриване на движение ви уведомява, когато устройството засече всякакъв вид движение в дома, като задейства светлинни и звукови ефекти, за да изплаши нежеланите посетители, ако е необходимо. Една добра функционалност е двупосочното аудио, което позволява комуникация чрез вграден микрофон и високоговорител, така че можете дори да чатите с онези членове на семейството, които са у дома.

tp-link

Работейки перфектно заедно, външната Wi-Fi охранителна камера Tapo C320WS защитава вашия двор и градина, като всяко изображение се записва в разделителна способност 2560×1440. Камерата може да бъде свързана към мрежата чрез Ethernet или Wi-Fi за лесна настройка, тя заснема цветно видео дори през нощта и осигурява стабилна картина с повече подробности. Продуктът също така ви уведомява, когато открие движение, предлага се с двупосочна аудио функционалност и надеждно съхранение на до 256 GB 2K QHD видео на microSD карта за удобен достъп до вашите записи, за да запазите дома си в безопасност този Великден .

Всички продукти и повече вече можете да закупите на специални цени от партньорите на TP-Link в България.

###

За TP-Link

Основана през 1996 г., TP-Link е глобален доставчик на мрежови устройства и аксесоари. Според компанията за пазарни проучвания IDC, TP-Link е пазарен лидер* в сегмента WLAN оборудване, с разпространение в повече от 170 страни и региони, обслужвайки повече от 1,7 милиарда клиенти по целия свят.

За повече информация относно TP-Link посетете www.tp-link.com/bg или ни последвайте на:

– Facebook : www.facebook.com/TPLinkBulgaria

– Instagram : www.instagram.com/tplinkbulgaria/

– TikTok: www.tiktok.com/@tplink_bulgaria

– YouTube : www.youtube.com/TPLinkBulgaria

– LinkedIn : www.linkedin.com/company/tp-link-bulgaria

*Според IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker доклад, Q4, 2022.


3CON се грижи за медийните комуникации на TP-Link в България. Стратегически подбраните канали са една от ефективните стъпки за достигане до правилната аудитория. Комбинирана с точни послания, тя е ключов инструмент за изграждане и утвърждаване позитивния имидж на бранда.

Заявете час за разговор с нас, в който заедно да потърсим работещите решения за вашия бранд. Последвайте 3CON в LinkedIn.