TP-Link подготвя много устройства на специални цени по повод разпродажбите Черен петък

TP-Link, световен лидер* в предоставянето на мрежово оборудване за домашни и бизнес потребители, е подготвил за Черния петък 2023 г. отстъпки за множество устройства, които ще се предлагат от партньорските магазини в страната.

Предложенията са за тези, които искат да надстроят до Wi-Fi 6 поколение, както и за всички, които искат да превърнат дома си в истински интелигентен дом. TP-Link е подготвил множество мрежови и смарт домашни устройства на промоционални цени и за хората, които искат да разширят покритието на безжичната мрежа до всички ъгли на дома си.

От рутери в гамата Archer Wi-Fi 6 и Mesh Wi-Fi 6 системи в гамата Deco, до интелигентни домашни устройства в гамата Tapo – всичко ще се предлага в партньорските магазини на Черния петък 2023 г.

WiFi 6 рутери на специални цени

Можем да започнем да говорим за предложенията на TP-Link за Черния петък с един много производителен рутер в портфолиото на компанията, Archer C86, който носи усъвършенствани технологии и високата производителност на гигабитова mesh мрежа, в лъскав елегантен дизайн, който може лесно да се интегрира в модерни жилища.

Потребителите вече имат достъп до развлечения от всеки ъгъл на дома с 6 външни високоефективни антени. Beamforming технологията открива устройства и концентрира силата на безжичния сигнал към тях, дори ако са далеч или с ниска мощност. С 3×3 MIMO, Archer C86 е в състояние да предава и получава данни в три потока. 3×3 компютри, като моделите на Apple Mac, се сдвояват перфектно с рутера, за да работят на върха на възможностите си, с много по-висока ефективност от 2×2 MIMO рутери.

За тези, които искат да направят преход към Wi-Fi поколение 6, но на достъпна цена, Archer AX17 е едно от идеалните решения. С възможност за общи скорости до 1,5 Gbps и оборудван с технологии като MU-MIMO и OFDMA, Archer AX17 е повече от готов да поддържа дейности като уеб сърфиране, видео стрийминг или онлайн игри.

Сделките за Черен петък от TP-Link включват и популярния рутер Archer AX1800, който предлага плавен 4K стрийминг и изтегляне на файлове със супер бързи 1,8 Gbps Wi-Fi скорости. С подобрен алгоритъм, Beamforming и високоефективни антени той увеличава Wi-Fi производителността неколкократно. Потребителите вече могат да бъдат спокойни и щастливи да се наслаждават на високопроизводителен чипсет от следващо поколение. Рутерът осигурява бърза и стабилна Wi-Fi мрежа, като същевременно пести енергия.

Друг популярен продукт, включен в офертата, е Archer AX53, двулентов Gigabit Wi-Fi 6 рутер, посветен на потребителите, които искат да разкрият силата на следващото поколение свързаност в домовете си. 2402 Mbps на 5 GHz и 574 Mbps на 2,4 GHz осигуряват достатъчно покритие за по-плавно поточно предаване и по-бързо изтегляне на файлове, музика и игри. Технологията OFDMA увеличава капацитета с 4 пъти, за да позволи едновременно предаване към повече устройства. Този рутер позволява и на най-взискателният потребител да достигне максималния потенциал на своята мрежа и да се наслаждава на любимото си съдържание с висока производителност.

В същата категория, също на страхотна цена, можем да намерим рутера Archer AX73, който отново е с технологията OneMesh за по-бързо сърфиране, стрийминг и теглене, всичко по едно и също време. Рутерът свързва до 200 устройства, поддържа MU-MIMO и OFDMA технологии за намаляване на задръстванията и предлага четворна средна пропускателна способност. В същото време, технологията OneMesh създава гъвкава Wi-Fi мрежа за връзка в целия дом с Archer AX73.

Mesh покритие в цялата къща на промоционални цени за Черен петък

 За по-големи домове и особено тези с много етажи, решението за високопроизводителна безжична мрежа са Wi-Fi mesh системите. Това са колекция от единици, които могат да бъдат позиционирани на множество места в дома, за да образуват унифицирана Wi-Fi мрежа, със същото име и парола, с много по-голямо покритие от традиционните рутери и която може да осигури Wi-Fi производителност до всеки ъгъл на дома, дори на градината.

Този Черен петък TP-Link предлага гамата Deco и някои от продуктите вече могат да бъдат закупени на най-добрите цени за годината. Например, мрежовата система Deco S7 позволява на потребителите да се наслаждават на любимите си сериали в 4K с комбинирани скорости до 1900 Mbps (600 Mbps на 2,4 GHz и 1300 Mbps на 5 GHz) с 3×3 MU-MIMO технология. Устройството е страхотна опция за тези, които искат да обработват трафик дори от най-натоварените мрежи, осигурявайки връзки без забавяне за над 100 устройства. Освен това, със своя усъвършенстван родителски контрол, това е идеалното устройство за потребители, които искат да се уверят, че семейството им е в безопасност онлайн.

Като алтернатива, в рамките на намалените устройства, можем да намерим системата Deco X55 (2-pack), която също носи усъвършенстваните технологии на Wi-Fi 6, заедно с 420 m² покритие. Мрежовата система Deco X55 в 3-pack опции също е намалена и може да предложи на потребителите супер бърз Wi-Fi 6 със скорости до 3,0 Gbps. Тя изучава интелигентно мрежовата среда, за да осигури идеален Wi-Fi, уникален за вашия дом.

А за тези, които искат да разширят още повече домашната си мрежа, TP-Link включи в офертата за Черен петък разширителя на обхват RE500X Wi-Fi 6. Този продукт позволява лесно покритие на ъглите в дома, където връзката е слаба или не може да се установи. RE500X е оборудван с Wi-Fi 6 технология за по-високи скорости, по-голям капацитет и осигурява намалено претоварване на мрежата. Той също така създава Mesh мрежа чрез свързване към OneMesh™ рутер за безпроблемно покритие на целия дом.

Смарт домашни устройства за модерни домове на ниски цени

Превръщането на вашия дом в наистина интелигентен дом може да стане възможно на Черния петък, защото TP-Link предлага оферти за редица смарт домашни устройства от гамата Tapo.

За да конфигурирате интелигентен дом, чудесно място да започнете е сигурността. Ето защо TP-Link включи в промоциите на Черния петък TC70 Home Security Pan/Tilt Wi-Fi камера, която записва във видео с висока разделителна способност, така че всяко изображение да е кристално чисто в 1080p резолюция.

Външното видеонаблюдение продължава да става все по-мощно и достъпно. TP-Link наскоро разшири предлагането си с Tapo C520WS и Tapo C320WS. С 2K видео разделителна способност, функции за нощно виждане (дори пълен цвят в случая на C520WS), AI автоматично проследяване и функции за панорамиране/накланяне до 360° хоризонтално и 130° вертикално. Камерите Tapo носят значително допълнителна сигурност, в сравнение с традиционните модели.

За декорация на дома TP-Link предлага на намалени цени електрическата крушка Tapo L530E и LED лентите Tapo L920-5, два от ярките многоцветни смарт домашни продукти. Гамата Tapo предлага много практични функции за подпомагане на учебни сесии, както и забавни функции за релаксация в свободното време.

Tapo L530E предлага на потребителите възможността лесно да проектират сценарии за своето ежедневие или други дейности, чрез персонализиране на яркостта, цветовата температура и цветовете – с 16 милиона нюанса, от които да избирате. От друга страна Tapo L920-5, може лесно да се монтира например над бюро, и след това да се настрои бяла светлина от приложението Tapo за използване по време на учене. А през свободното си време, може да използвате лентата Tapo за създаване и управление на 50 отделни цветни зони и да внесете цвят и радост в живота си с контроли, управлявани директно от приложението Tapo.

Що се отнася до домашната автоматизация, едно просто решение, също намалено този Черен петък, е интелигентният контакт Tapo P110. Контактът позволява на потребителите незабавно да включват/изключват свързаните устройства, където и да се намират чрез приложението Tapo, да задават предварително график за автоматично управление на устройството, с лесен контрол с гласови команди чрез Amazon Alexa или Google Assistant.

Не на последно място, комплект като TL-WPA7517 осигурява на потребителите стабилен, високоскоростен  трансфер на данни до 1000 Mbps на линия с дължина до 300 метра, докато двулентовият 802.11ac Wi-Fi – AC1200 честотен Wi-Fi (867Mbps на 5GHz и 300Mbps на 2,4GHz) позволява стрийминг, игри, имейли, сърфиране и публикуване на вашите безжични устройства, в целия ви дом. Това е лесен начин за разширяване на Wi-Fi до всяка стая само с помощта на електрическата система, предлагаща обхват от 300 метра.

Продуктите на TP-Link, включени в офертата Черен петък, ще бъдат достъпни за закупуване в партньорски магазини. * Всички промоционални условия подлежат на промяна по всяко време, без предизвестие, в зависимост от наличността на склад на партньорите и тяхната вътрешна политика.


Изграждането на цялостна стратегия за комуникация на бранда е част от услугите в портфолиото на маркетингова агенция 3CON. Това е една от ефективните стъпки за достигане до правилната аудитория. Комбинирана с точни послания по конкретните канали, тя е ключов инструмент за изграждане и утвърждаване позитивния имидж на бранда.

Заявете час за разговор с нас, в който заедно да потърсим работещите решения за вашия бранд. Последвайте 3CON в LinkedIn.