Създаване на връзки, споделяне на обич. Идеи за достъпни коледни подаръци от Mercusys

В духа на Коледа, когато блещукащи светлини украсяват домовете, а сърцата са стоплени от празнично настроение, преживяваме уникалната радост от свързването – както в областта на технологиите, така и във връзките, които ни сплотяват. Докато празнуваме сезона на подаряването, защо да не преплетем световете на мрежовите устройства и тези на връзките между нас? Присъединете се, докато навигираме през пейзаж от подаръци, обединявайки дигиталната свързаност и сърдечните взаимоотношения, които правят този празничен сезон наистина очарователен.

Търсите перфектния подарък за вашия любим човек, който е технологичен ентусиаст? Не търсете повече, тъй като усъвършенстваните Wi-Fi системи Halo Mesh от Mercusys са тук. Създадени да отговарят на всякакви нужди, тези системи подобряват свързаността и предлагат безпроблемно мрежово изживяване, подходящо за различни дейности.

  • За свързания дом: Halo H30G (3-pack)

Идеална за съвременния човек, който цени свързаността в цялото си пространство. Halo H30G покрива до 320 m² с високоскоростен Wi-Fi, като елиминира мъртвите зони. Предлагайки 1,3 Gbps двулентов Wi-Fi, системата гарантира стабилни връзки за до 100 устройства, идеални за тези, които обичат стрийминг, игри и настройки за интелигентен дом.

  • За семейството: Halo H50G (2-pack)

Идеална за по-големи домове и оживени семейни среди, Halo H50G покрива до 350 m² с 1,9 Gbps двулентов Wi-Fi. Поддържайки над 100 устройства, тази система не прави компромис в  скоростта. Обикаляйте свободно из дома си с автоматично превключване между отделните Halo модули и се насладете на удобството на пълните Gigabit портове за светкавично бързи кабелни връзки.

  • За футуристичния потребител: Halo H70X (2-pack)
Halo H70X (2-pack)

Прегърнете бъдещето на свързаността с Halo H70X, предоставяща Wi-Fi 6 скорости до 1800 Mbps и покриваща 350 m². Тази система побира над 150 устройства, обслужващи домакинствата с множество интелигентни джаджи. Чрез приложението MERCUSYS, можете да контролирате времето прекарано в интернет, както и онлайн съдържанието на децата, докато се наслаждават на ултра бързи кабелни връзки през Gigabit портове.

  • За върховна свързаност: Halo H80X (3-pack)

Създадена за специалисти по свързаността, Halo H80X предлага върхови Wi-Fi 6 скорости до 3000 Mbps и покрива до 650 m², което позволява свързване на над 150 устройства. Без значение дали е за домакинство, ориентирано към технологиите, или за домашен офис, тази система ще осигури бързи кабелни връзки и надеждна безжична мрежа.

Класическата свързаност с гамата рутери Mercusys

MR80X

За тези, които предпочитат класическите устройства за свързване, идеален коледен подарък би бил някой от гамата рутери Mercusys. Потопете се в света на подобрената свързаност и безпроблемното интернет изживяване с опции като MR80X, MR90X, MR60X, MR1500X, MR30G и MR50G.

Тези рутери предефинират традиционната свързаност, като предлагат Wi-Fi 6 скорости, достигащи до 6 Gbps с MR90X, докато MR80X осигурява скорости до 3 Gbps. MR60X и MR1500X поддържат множество връзки със скорости до 1,5 Gbps, докато MR30G и MR50G, оборудвани с Gigabit Wi-Fi и high-gain антени, разширяват покритието и поддържат множество устройства. С подобрени функции за сигурност, пестене на енергия и интелигентния избор на честотна лента, тези рутери са вечни подаръци за свързан, ефективен и сигурен дом.

Освен разнообразните си предложения за скорост, тези рутери споделят основни характеристики, които определят нов стандарт за домашна мрежа. Всеки модел осигурява цялостна защита чрез най-новия протокол WPA3, позволява по-бързи изтегляния, поддържа MU-MIMO и OFDMA за намалено претоварване и повишена пропускателна способност и предлага гигабитови кабелни връзки за максимална производителност. Освен това, тези рутери са с приоритет към екологичните функции за пестене на енергия като Target Wake Time и минимизират смущенията за подобрена ефективност на предаване с BSS оцветяване. С интелигентен избор на честотна лента и по-широко покритие чрез high-gain антени, рутерите обещават стабилни, безпроблемни връзки във всеки ъгъл на дома.

Разширена свързаност за продължителна ефективност

Подарете радостта от безпроблемната свързаност този празничен сезон с разширителите на обхвата от гамата на Mercusys. ME70X е ново попълнение в семейството. Въоръжен с Wi-Fi 6, той достига до 1800 Mbps в двойни ленти, увеличавайки ефективността и капацитета. С гигабитова кабелна връзка, той подобрява свързаността за устройства като персонални компютри, IPTV и игрови конзоли. Устройството разширява безпроблемно Wi-Fi покритието, където е необходимо. Лесната настройка с едно докосване на бутона WPS и вградения режим на точка за достъп го правят идеално допълнение към всяка мрежа. Управлявайте го лесно и удобно чрез приложението за бърза настройка и дистанционно управление.

ME50G

За тези, които се нуждаят от повече свързани устройства и по-бърза връзка, сме подготвили ME50G, готов да подобри свързаността с двулентови скорости до 1900 Mbps. Оборудван с 3×3 MU-MIMO технология, той позволява едновременно свързване на множество устройства.

Помислете дали да не подарите MB110-4G на вашия приятел пътешественик, давайки му възможността за достъп до интернет с до 32 Wi-Fi устройства при скорост на изтегляне до 150 Mbps, навсякъде. Със своя опростен дизайн за пускане, съвместимост със SIM карти и режим на Wi-Fi рутер през LAN/WAN портове, този продукт е идеален за хора, които търсят гъвкава и надеждна свързаност, където и да отидат.

Празнувайте този сезон, като споделяте щастието си с любимите хора. Позволете на Mercusys да бъде ваш спътник в подаряването на незабравими моменти, които насърчават взаимоотношенията, както технологични, така и сърдечни.

Относно Mercusys

Mercusys предоставя широка гама от мрежови устройства и аксесоари с цел осигуряване на отличен достъп до Интернет на възможно най-много хора. Wi-Fi рутери, mesh системи, Wi-Fi адаптери, удължители на обхват, точки за достъп и SOHO комутатори – всички те са създадени, за да отговорят дори на най-взискателните мрежови нужди. Mercusys си сътрудничи с водещи професионалисти по целия свят и разработва иновативни устройства чрез партньорства с известни производители на чипсети, включително MediaTek и Qualcomm. Mercusys като компания винаги се стреми към високи постижения, широка глобална мрежа и мечтае за подобряване на живота на хората чрез по-добра свързаност.


Изграждането на цялостна стратегия за комуникация на бранда е част от услугите в портфолиото на маркетингова агенция 3CON. Това е една от ефективните стъпки за достигане до правилната аудитория. Комбинирана с точни послания по конкретните канали, тя е ключов инструмент за изграждане и утвърждаване позитивния имидж на бранда.

Заявете час за разговор с нас, в който заедно да потърсим работещите решения за вашия бранд. Последвайте 3CON в LinkedIn.