СТАЖАНТСКА ПРОГРАМА LOVE WRITING 2024

Обичаш да пишеш и да разказваш истории?

А си все още студент…

Искаш да намериш начин да съчетаеш тази своя страст и интерес към медийния свят, творческото писане, копирайтинга и създаването на бранд съдържание със знанията, които получаваш в университета? Разбира се, че е възможно.

Днешният медиен свят на комуникациите се променя непрекъснато и е изключително важно да познаваш „кухнята“, за да направиш своя правилен избор за кариера. Именно затова създадохме нашата стажантска програма.

КАКВО ВКЛЮЧВА ПРОГРАМАТА?

Практика и споделено знание. Нашата цел е това да бъде време, в което ще научиш полезни неща „в крачка“ и в същото време ще можеш да се включиш в реални етапи от нашия работен процес.

Ще имаш конкретни задачи, по които ще работиш с ментор от нашия екип. Ще знаеш ЗАЩО е важно и нужно да правиш тези задачи и КАК най-ефективно да постигнеш необходимите резултати. Ще можеш да задаваш въпроси и да споделяш идеи.

КАКВИ ЗАДАЧИ?

Ще се включиш в работните процеси в една от областите:

• Писане на статии медиите invest-in-bulgaria.com и madamsko.com
  • Писане на нейтив съдържание
  • Провеждане на видео интервю за подкаст каналите в  YouTube на invest-in-bulgaria.com и madamsko.com
  • PR
  • Copywriting – писане на специфични текстове за различните социални мрежи и други активности
  • Social media – включване в процесите по поддържане на профили в Tik Tok, Instagram, Facebook и LinkedIn
    • Research – задълбочено проучване на тема за създаване на съдържание

Всяка седмица ще участваш в различен уъркшоп по конкретна тема в сферата на маркетинга и комуникациите. Ще можеш да разработиш своя кампания и да я представиш пред екипа.

КАКЪВ УЪРКШОП?

Това са часове, в които ще обсъждаме базовите знания, необходими в нашата работа – ето част от темите:

• Интервю – как се прави, особености;
    • Техника на говора
    • Бизнес новини – особености;
    • ТВ репортаж – как се прави;
    • Творческо писане;
    • Семиотика и сторителинг;
    • Писане за интернет;
    • Бизнес събития – организация и комуникация;
    • Особености на комуникацията – корпоративна, междуличностна;
    • Създаване на текстове – статии;
    • Създаване на съдържание – копи за различните социални мрежи;
    • Писане на прессъобщения;
    • Изпращане на информация до медиите;
    • Комуникация във Facebook, Instagram, Tik Tok, LinkedIn, YouTube;

КОИ ЩЕ СА ЛЕКТОРИТЕ?

• Димитър Абрашев, Tv Bulgaria ON AIR, Author, Host daily tv show “Direktno”
    • Надя Маринова, журнаслист, основател на b2bmedia, организатор на конкурсите Годишните награди на b2bmedia, Най-зелените компании в България и Employer Branding Awards
    • Надя Ванева, директор корпоративни комуникации и управляващ партньор в 3CON
    • Андрей Илиев, Съосновател е на Leader Academy и Samodiva Masterminds, трейнър по „Когнитивни умения и лична ефективност“.
    • Таня Цветкова – актриса
    • Благой Иванов – писател
    • Надежда Кирова-Шопова – издателски директор, издателство ЕГМОНТ

И най-хубавото – ще си с нас не само, когато работим, но и когато създаваме нови идеи, кампании и активности и когато се забавляваме. А ние се забавляваме много ☺

КОЙ МОЖЕ ДА СЕ ВКЛЮЧИ?

Студенти от цялата страна от 2-ри, 3-ти или 4-ти курс в една от следните специалности: връзки с обществеността, журналистика, медии.

КОЛКО ВРЕМЕ ПРОДЪЛЖАВА ПРОГРАМАТА?

3 месеца или 13 седмици. Стартираме в началото на юли и ще завършим в началото на октомври. Всеки работен ден от 09:00 до 13:00ч.

КЪДЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ПРОГРАМАТА?

Това е добрата новина – онлайн и офлайн. Ние работим хибридно, т.е. четири дни от седмицата работим онлайн, а един сме заедно физически на едно място. Ако си в София ще можеш да си с нас през присъствените ни дни.

КАК МОЖЕШ ДА СЕ ВКЛЮЧИШ?

Лесно е. Подготвили сме форма с няколко въпроса. Кандидатстването за участие в програмата става като попълниш своите отговори.

ВАЖНИ ДАТИ

• Срок за кандидатстване – 24/06/2024
    • Срок за разглеждане на кандидатурите – 30/06/2024
    • Срок за провеждане на онлайн интервюта с избраните кандидати – 05/07/2024
    • Начало на стажантската програма – 08/07/2024
    • Край на стажантската програма – 04/10/2024

Всеки участник ще получи сертификат.

ЛЯТНАТА СТАЖАНТСКА ПРОГРАМА НЕ Е ПЛАТЕНА.

Изграждането на цялостна стратегия за комуникация на бранда е част от услугите в портфолиото на маркетингова агенция 3CON. Това е една от ефективните стъпки за достигане до правилната аудитория. Комбинирана с точни послания по конкретните канали, тя е ключов инструмент за изграждане и утвърждаване позитивния имидж на бранда.

Заявете час за разговор с нас, в който заедно да потърсим работещите решения за вашия бранд. Последвайте 3CON в LinkedIn.