Масажният стол – пътят към лятното спа изживяване

3con-komoder-lqtoto-s-masaj-y-doma

Лятото е сезонът, в който всички търсим релаксация и отпускане, но не винаги имаме възможността да отидем в спа център или на почивка. В тези случаи, масажният стол е перфектното решение, което може да ни предложи истинско спа изживяване пряко в уюта на нашия дом. 

Този сезон може да се окаже доста стресиращ заради различни пътувания, активни дейности и горещини. Използвайки различни масажни програми, можем да намалим стреса и да възвърнем енергията си.

Спа изживяване у дома

TITAN II с 24 автоматични масажни програми и единствена по-рода си технология в цяла Европа. Единственият стол с 2 независими масажни глави и адаптивна шина за масаж на 4 ръце. При масажните столове винаги са  гарантирани няколко масажиста наведнъж, които през цялото време разтриват врата, гърба, ръцете, краката, усукват тялото и премахват напрежението зона по зона.

Focus III предлага несравнимо спа изживяване с 6 различни техники за масаж и 15 автоматични програми. Насладете се на пневматичен масаж с помощта на 24 въздушни възглавници и се потопете в уникалния комфорт на вградените аудио високоговорители с bluetooth контрол, таблет, гласови команди и система за подгряване.

Therapeutix представя иновативният 4D масаж, който променя правилата на масажната терапия. Този напреднал подход комбинира класически повърхностни движения с дълбоки и прецизни масажни техники. Масажният стол сканира прецизно всички точки на тялото и осигурява масаж като истински терапевт.  Възможностите за регулиране на скоростта, ширината и интензивността правят изживяването персонализирано и несравнимо.

Независимо дали след дълъг ден на плаж, интензивна физическа активност или просто заради желанието за релаксация, масажният стол ни дава възможността да се потопим в спокойствие и комфорт. Масажните уреди на Komoder могат да ни осигурят едно по-спокойно лятно изживяване.


Изграждането на цялостна стратегия за комуникация на бранда е част от услугите в портфолиото на маркетингова агенция 3CON. Това е една от ефективните стъпки за достигане до правилната аудитория. Комбинирана с точни послания по конкретните канали, тя е ключов инструмент за изграждане и утвърждаване позитивния имидж на бранда.

Заявете час за разговор с нас, в който заедно да потърсим работещите решения за вашия бранд. Последвайте 3CON в LinkedIn.