The Pure Air Bubble пристига в България

3con-Natura-bisse-bubble-pure-air

Единственият по рода си балон на Natura Bisse – The Pure Air Bubble, ще бъде през месец юли в The Five Elements Hotel и  Esti Beauty

През последните 15 години Natura Bissé трансформира козметичната индустрия с иновативни подходи. The Pure Air Bubble e вдъхновен от топлия средиземноморски бриз, той предлага уникално преживяване, където може да дишаме 99,99% чист въздух, свободен от замърсяващи частици.

От 10 до 15 юли, The Pure Air Bubble ще бъде на разположение в The Five Elements Hotel, гр. Сапарева баня, а от 15 до 22 юли – в Esti Beauty, гр. София. Това е изключителна възможност да се потопите в едно уникално преживяване за красота и благополучие, предоставено от Natura Bissé.

Масаж, който забавя стареенето

Ексклузивни масажи, насочени към ключови точки, които промотират физическо и емоционално благополучие. Те помагат за намаляване на тревожността, освобождаване на натрупани напрежения и в същото време разкриват по-гладко и по-сияйно лице.

Natura Bisse - The Pure Air Bubble

Съзнателно и управлявано дишане

Древна практика за намаляване на тревожността, насърчаване на спокоен сън и подобряване на концентрацията. Правилното дишане  съчетано с чистия въздух, усилва кислородацията на клетките, бори се с възпалителните процеси и активира антиоксидантните механизми на тялото.

Съвременна грижа за кожата

Високи концентрации на иновативни активни съставки предлагат изключителна защита и борба с признаците на стареене като фини линии и бръчки.

„Имайте предвид, че в тази среда на 99,99% чист кислород всяка една активна съставка действа с два пъти по-мощна сила!“  – това сподели Грети Гарсия, официалният вносител на марката Natura Bisse за България.

Natura Bisse - The Pure Air Bubble

За кого е подходящ The Pure Air Bubble?

Той е подходящ за всички, които търсят подмладяващ и неповторим ритуал и преживяване на благополучие. Подходящ е за всяка възраст и всеки тип кожа. Не пропускайте възможността да се потопите в това уникално преживяване за красота и благополучие, предоставено от Natura Bissé.


Изграждането на цялостна стратегия за комуникация на бранда е част от услугите в портфолиото на маркетингова агенция 3CON. Това е една от ефективните стъпки за достигане до правилната аудитория. Комбинирана с точни послания по конкретните канали, тя е ключов инструмент за изграждане и утвърждаване позитивния имидж на бранда.

Заявете час за разговор с нас, в който заедно да потърсим работещите решения за вашия бранд. Последвайте 3CON в LinkedIn.