3CON поема комуникационното обслужване на козметичната марка Ozone Gold

От началото на ноември маркетингова агенция 3CON пое комуникационното обслужване на немската козметична марка Ozone Gold, която стъпва на българския пазар.

Основните съставки на продуктите OZONE GOLD са натурален студено пресован зехтин (EVOO), който се получава от сочни и узрели маслини от средиземноморския регион и чист медицински озон (O3), който се получава по специален технологичен процес. Продуктовата линия OZONE GOLD включва уникални продукти на основата на озон, като капсулирани добавки от зехтин, богати на озон, които предпазват от вируси и бактерии със силно антиоксидантно действие, уникални озонирани продукти за грижа за лицето, както и други продукти за грижа за тялото и косата, богати на озон.

Първоначално за период от една година, екипът на 3CON ще се грижи за комуникацията в социалните мрежи и общности, връзките с медиите и инфлуенсър маркетинг активности. Агенцията има богат опит в работа с продукти в beauty сектора – сред клиентите са испанските козметични марки Natura Bisse Barcelona и Mesoestetic, както и най-голямото изложение за красота на Балканите – „Арена на красотата“. 

Последвайте OZONE GOLD:

Facebook

Instagram

Yotube