Mercusys пуска първата съвместима с Wi-Fi 6 Mesh система в своето портфолио: Halo H80X

Halo H80X

Mercusys, марка, която е специализирана в предоставянето на основни мрежови устройства и аксесоари с цел осигуряване на достъп до Интернет, пуска на българския пазар първата съвместима с Wi-Fi 6 mesh система на компанията, Halo H80X.

Halo H80X елиминира буферирането и претоварването на мрежата и помага на потребителите да се насладят на стабилна и бърза Wi-Fi връзка в целия дом

Със скорости от 3 Gbps, Wi-Fi покритие за целия дом и подобрен капацитет, потребителите могат да ползват пълния потенциал на интернет, докато стриймват, играят игри или работят от дома си, всичко това с едно-единствено устройство, което поддържа един от най-новите стандарти за Wi-Fi връзка: Wi-Fi 6.

„Разгръщането и внедряването на Mesh Wi-Fi 6 бележи нова ера в Wi-Fi, заменяйки традиционните рутери и позволявайки на потребителите да се възползват от най-доброто покритие и стабилна мрежа, независимо от вида и размера на дома им. Развълнувани сме да предоставим тази технология от следващо поколение на нашите клиенти чрез Halo H80X, нашата първа Mesh система, съвместима с Wi-Fi 6, която предлага усъвършенствана производителност и функции на изключително конкурентна цена. Нещо повече, тя идва с поддръжка на местен език, тригодишна гаранция и възможност за управление в приложението“

каза Леон Чен, представител на Mercusys за България.

Най-новата Mesh Wi-Fi 6 технология със скорости до 3000 Mbps

Стандартът Wi-Fi 6 подобрява практически всеки аспект на домашната мрежа: скорост, ефективност и поддръжка за мрежови устройства. Всичко това е възможно благодарение на усъвършенствани функции, включително OFDMA, MU-MIMO, 1024-QAM, BSS Color и 160 MHz канали. Това означава, че потребителите могат да свържат до 150 устройства едновременно и да се насладят на скорости до 3000 Mbps за незабравими онлайн изживявания.

Wi-Fi 6 решение за целия дом – от всекидневната, до балкона или терасата

Halo H80X

Всички знаем колко е неприятно, когато ненадеждните Wi-Fi връзки и интернет скорости не могат да се справят с нашия дигитален начин на живот. Mercusys предлага решение  с Halo H80X, Mesh система, която създава обединена мрежа, за да гарантира силен Wi-Fi сигнал във всеки ъгъл на дома, осигурявайки стабилно и високоскоростно мрежово изживяване. Прекъсванията и буферирането ще останат в миналото.

Mercusys Halo H80X (пакет от 3) осигурява покритие на цялата къща до 650 квадратни метра, работейки като унифицирана система, подходяща за всеки дом. Тя доставя бърз и стабилен Wi-Fi 6 Mesh сигнал в целия дом, което поддържа потребителите свързани по всяко време.

Забавления нон-стоп

Системата Mercusys Halo H80X автоматично свързва телефони или таблети с най-близкото и най-бързо устройство, осигурявайки безпроблемно изживяване в мрежата. Благодарение на специалните функции като Self-Healing, Beamforming, както и добре проектираните усилватели и приемници на сигнала, Halo H80X е перфектната мрежеста система за гледане на филми или сериали, стрийминг и игри.

Halo H80X

Системата Halo H80X Mesh Wi-Fi 6 е много лесна за настройване, директно от приложението Mercusys и предлага стабилни опции за Родителски контрол, така че потребителите да могат лесно да управляват времето, което децата им прекарват онлайн, както и съдържанието, до което имат достъп.

Техническа поддръжка и помощ

Mercusys предлага на потребителите услуги за техническа поддръжка на английски език, където те могат да докладват всякакъв вид ситуация, свързана с мрежовото оборудване на Mercusys, както чрез специална телефонна линия, така и чрез имейл. Услугата е достъпна от понеделник до петък, 10:00 – 19:30, на 0311.019.018, където опитни мрежови специалисти на Mercusys ще предоставят техническа информация за продуктите и помощ при инсталиране на устройство или конфигуриране на домашна мрежа.

Открийте Mercusys Halo H80X

 (144) #ОткрийтеMercusys | Halo H80X — Wi-Fi 6 AX3000 Mesh система – YouTube

* Безпроблемният роуминг изисква клиентските устройства да поддържат 802.11k/v/r и може да изисква допълнителна конфигурация. Производителността може да варира в зависимост от устройството на клиента.

* Максималните скорости на безжичния сигнал са физически скорости, получени от стандартните спецификации на IEEE 802.11. Действителната пропускателна способност на данните и безжичното покритие, както и броят на свързаните устройства, не са гарантирани и могат да варират в зависимост от условията на мрежата, ограниченията на клиента и факторите на околната среда, включително строителни материали, препятствия, обем и плътност на трафика и местоположението на клиента.

* Използването на Wi-Fi 6 и други функции, включително OFDMA, MU-MIMO, 1024-QAM, HE160, BSS Color, изисква клиентските устройства да поддържат съответните функции. Поради регулаторни ограничения честотната лента от 160 MHz може да не е налична в лентата от 5 GHz в някои региони/държави.

* Серията Halo H и серията Halo S не могат да работят заедно. Серията Halo H е съвместима с други устройства от серията Halo H, за да се образува Mesh мрежа.

* Всички WAN/LAN портове могат да функционират като WAN или LAN портове, но само един порт може да служи като WAN порт в даден момент.


Изграждането на цялостна стратегия за комуникация на бранда е част от услугите в портфолиото на маркетингова агенция 3CON. Това е една от ефективните стъпки за достигане до правилната аудитория. Комбинирана с точни послания по конкретните канали, тя е ключов инструмент за изграждане и утвърждаване позитивния имидж на бранда.

Заявете час за разговор с нас, в който заедно да потърсим работещите решения за вашия бранд. Последвайте 3CON в LinkedIn.