“Нов дом 1” с награда за динамично развитие в Годишните награди на b2b media

“Нов дом 1” с награда за динамично развитие в Годишните награди на b2b media

“Нов дом 1” се нарежда в Топ 10 по реализирани обороти и в Топ 6 по реализирана печалба за 2022 г., според последните отчетени данни на платформата COMPANY GURU.

На 14 юли, по време на тържествена церемония Агенцията за недвижими имоти “Нов дом 1” бе отличена с награда в категорията „Динамично развитие“ в деветото издание на конкурса Годишните награди на b2b media.

В над 30 различни категории се конкурираха компании, проекти и личности, които представиха своите иновативни кампании и каузи. В рамките на конкурса бяха представени множество успешни проекти, реализирани в отговор на различните кризи, пред които в последната година бяха изправени бизнесът и обществото. Кандидатите бяха оценявани от 11-членно жури, съставено от професионалисти от различни сфери, сред които Иван Велков – председател на Българска фасилити мениджмънт асоциация, Мартин Богданов – изп. директор и сред основателите през 2016г. на Paysera България,  Ева Майдел – член на Европейския парламент оцени и Дарина Георгиева – изп. директор на Българска мрежа на Глобалния договор на ООН.

Церемонията по награждаването се проведе във VIVACOM ART HALL. Водещи компании в бизнеса на България като Инвестбанк АД, Девин ЕАД, Schneider Electric България, Медицински комплекс „Доверие“, Kaufland България и Девня Цимент АД бяха отличени за своите постижения през изминалата година. Тази година в конкурса бяха включени и категориите “Равнопоставеност и грижа за служителите” и  “STEM иновация”.

Призът “Динамично развитие“ се връчва на компании, които бележат значителен ръст в своята бизнес сфера. “Само с 4 офиса в страната „Нов Дом 1“ се нарежда в Топ 10 по реализирани обороти и в Топ 6 по реализирана печалба за 2022 г. сред  3200 агенции и брокери в страната. От създаването на компанията, винаги сме се старали да даваме най-доброто на нашите клиенти, чрез професионализъм, надеждност и качество на услугата.” – заяви Мирослав Стоянов, управител на офис офис „Лидер“, гр. София на Агенция за недвижими имоти “Нов Дом 1”, който получи наградата.

Мирослав Стоянов, управител на офис офис „Лидер“, гр. София на Агенция за недвижими имоти “Нов Дом 1”

С подкрепата на своите опитни специалисти в сферата на недвижимите имоти, „Нов дом 1“ отговаря на нуждите и изискванията на динамично развиващия се пазар на имоти в страната. Визията на компанията е насочена към създаването на дългосрочни взаимоотношения с клиентите и партньорите си, като ги насърчава да осъществяват успешни сделки.

В плановете на компанията е да укрепи партньорските си отношения с други ключови участници в индустрията, сред които банки, строителни компании и специализирани организации.


Изграждането на цялостна стратегия за комуникация на бранда е част от услугите в портфолиото на маркетингова агенция 3CON. Това е една от ефективните стъпки за достигане до правилната аудитория. Комбинирана с точни послания по конкретните канали, тя е ключов инструмент за изграждане и утвърждаване позитивния имидж на бранда.

Заявете час за разговор с нас, в който заедно да потърсим работещите решения за вашия бранд. Последвайте 3CON в LinkedIn.