Черен петък с KOMODER: Най-добрите цени за годината

Европейският лидер на масажни столове KOMODER подготвя дни на големи изненади и атрактивни предложения. 

Удължен черен уикенд c най-добрите цени за годината специално за българския пазар от 17-ти до 23-ти ноември за всички продукти на марката. Тази година събитието обещава да бъде още по-вълнуващо и за тези, които търсят висока технология гарантираща реалистичен, дори и персонализиран масаж в условията на своя дом или офис.

Масажни столове за всеки вкус и нужда

Намаленията на KOMODER ще ви пренесат в свят на уникални масажни столове, предназначени за всеки интериор и стил на живот. Компанията представя гама от изключителни продукти, които са оборудвани с последните технологии и предоставят възможност за пълна персонализация на масажа, за да подобрите вашето тяло и качество на живот.

Масажен стол „Prime“

Най-добрите цени за годината, включително и на Премиум моделите

Най-очакваните за потребителите дни в годината, атрактивни не само с богатия си асортимент от масажни столове, но и със своите най-добри цени. Клиентите могат да се възползват от изключителни оферти и специални отстъпки, които правят дните наречени „черен петък” още по-неустоими.

KOMODER ще има изненада за своите почитатели и ще лансира най-новият масажен стол като продукт на Черен Петък предоставяйки го на най-добрата цена

KOMODER представя част от своите най-добри масажни предложения в следните модели: 

  • PRIME – Изграден с най-новата технология и включва 2 независими масажни системи и допълнителна стабилизираща за най-реалния масаж в най-уютния стол. 
  • Предлага програми за китайски, тайландски масаж, дори и истинска екстензия с издърпване на цяло тяло.
  • TITAN II – Столът на хората, даващи си привилегия в живота. 
  • Надгражда PRIME в 24 автоматични масажни програми и единствена по-рода си технология в цяла Европа. 
  • Единственият стол с 2 независими масажни глави и адаптивна шина за масаж на 4 ръце. При масажните столове винаги са  гарантирани няколко масажиста наведнъж, които през цялото време разтриват врата, гърба, ръцете, краката, усукват тялото и премахват напрежението зона по зона.
  • Veletta 2 – Столът c най-новата 4D технология в 11 функции и 4 ъгъла на завъртане в 4D c 23 автоматични програми. Предоставя интензивен и персонализиран масаж в пълен контрол. 
  • Focus 3 – Това е единственият компактен масажен стол с 4D ъгъл на движение, 15 автоматични програми и 6 ръчни техники на масаж. Компактният вариант на масажния стол VELETA 2.
  • Marina Medical 2 – Предоставя 21 автоматични уелнес програми и дълбокотъканен масаж с 5 степени на  интензитет
  • FOCUS 2 – Оборудван с интелигентни, безшумни, регулируеми и мобилни 3D масажни ръце за цялостен масаж на гърба. Регулиран масаж за гърба и приятно въздушно пресиране на крайниците, комбиниращ нулева гравитация с разтриване на стъпалата.
Масажен стол „Focus 3“

Марката предлага и персонализирана консултация, за да изберете най-добрият модел, както и възможност за тестване в шоурум KOMODER София, a впоследствие и доставка с качване и монтаж на мястото, на което ще използвате вашият KOMODER масажен стол.

Специалните отстъпки ще бъдат обявени в онлайн бюлетин, непосредствено преди старта на кампанията. Абонирайте се за бюлетина на Komoder, за кампанията за тази година.
Не пропускайте възможността да се възползвате от най-добрите цени на годината за идеалния масажен стол. Посетете www.komoder.bg и поръчайте още сега, за да гарантирате своето собствено място за релаксация!


Изграждането на цялостна стратегия за комуникация на бранда е част от услугите в портфолиото на маркетингова агенция 3CON. Това е една от ефективните стъпки за достигане до правилната аудитория. Комбинирана с точни послания по конкретните канали, тя е ключов инструмент за изграждане и утвърждаване позитивния имидж на бранда.

Заявете час за разговор с нас, в който заедно да потърсим работещите решения за вашия бранд. Последвайте 3CON в LinkedIn.