Конференцията Gen Z Revolution успешно събра най-будните младежи за кариерни възможности и иновации

Конференцията Gen Z Revolution успешно събра най-будните младежи за кариерни възможности и иновации

На 24 юни в Bulgaria Mall се проведе конференцията „Gen Z Revolution”, като представи данни от проучването за Gen Z и пазара на труда. В края на събитието бяха  наградени 100-те изгряващи звезди на България 2023.

Конференцията Gen Z Revolution успешно събра най-будните и амбициозни младежи на едно място, предоставяйки им вълнуваща среда за кариерни възможности, нетуъркинг и забавление. Събитието се проведе на 24 юни в Bulgaria Mall, като включваше редица важни активности и обсъждания.

В рамките на конференцията бяха обявени резултатите от  изследването, проведено от Leader Academy, за поколението Z (възрастова група 16-25 години) и неговото място на пазара на труда. Повече от 1100 младежи от цялата страна активно се включиха в проучването, предоставяйки ценна информация за съвременната работна среда. Основната цел на изследването беше да се даде глас на младежите от поколение Z и да се разбере тяхната перспектива относно пазара на труда.

Конференцията награди и  100-те изгряващи звезди на България 2023.

Тези млади таланти ще получат стипендия за участие в едногодишна кариерна акселерираща програма, предлагаща обучения, менторство, кариерно профилиране и развитие в трите основни посоки: формиране на личен бранд, лидерство и бизнес, и социално предприемачество.

Двата панела с гости включваха дискусии на темите „Дискусия за нуждите, нагласите и предпочитанията на Gen Z и пазара на труда спрямо резултатите от изследването“ и „Кариерни посоки на развитие – развиване на бизнес в компания или на свободна практика.“ Освен това, се проведоха паралелни уъркшопи и забавни игри, насочени към личностно и кариерно развитие. Участниците имаха възможността да се включат в нетуъркинг сесии и да разговарят свободно с представители на бизнеса.

Конференцията Gen Z Revolution успешно събра най-будните младежи за кариерни възможности и иновации

Сред гостите на конференцията бяха младежи от поколението Z, 100-те избрани изгряващи звезди, рикрутмънт компании и водещи организации в неформалното образование, които се грижат за личностното и кариерно развитие на младежите.

Конференцията се осъществи с подкрепата на редица партньори – Bulgaria Mall, които бяха домакини на конференцията, Стопанският факултет на Софийски университетAbleMentorMentorTheYoungНаградата на херцога на ЕдинбургТук-ТамDev HubСороптимист3CONCareer ShowЗаедно в часТехнократиStarsAlchemyНационалната школа по мениджмънт и Job Tiger. Част от партньорите имаха собствени щандове, на които  представиха своите визии, мисии и цели на участниците в конференцията.

Конференцията Gen Z Revolution успешно събра най-будните младежи за кариерни възможности и иновации
Щанд на Технократи

В края на събитието се проведе и лотария с награди, което допълни още повече вълнението и радостта на присъстващите. Конференцията Gen Z Revolution беше истинско вдъхновение и успех, откривайки нови възможности и подкрепяйки младежите в техния кариерен растеж и развитие.


Изграждането на цялостна стратегия за комуникация на бранда е част от услугите в портфолиото на маркетингова агенция 3CON. Това е една от ефективните стъпки за достигане до правилната аудитория. Комбинирана с точни послания по конкретните канали, тя е ключов инструмент за изграждане и утвърждаване позитивния имидж на бранда.

Заявете час за разговор с нас, в който заедно да потърсим работещите решения за вашия бранд. Последвайте 3CON в LinkedIn.