3CON поема комуникационното обслужване на „Фактор И.Н.“

Маркетингова агенция 3CON поема комуникационното обслужване на водещата финансова институция „Фактор И.Н.“. Повече от 20г. компанията е представител на Money Gram Payment System Ltd за небанковите институции в България. Сред останалите услуги в портфолиото са обмяна на валута, застраховане, търговия с благородни метали, кредитиране и платежните услуги Фактор Експрес.

Първоначално за период от една година, екипът на 3CON ще се грижи за комуникацията в социалните мрежи и общности, връзките с медиите и инфлуенсър маркетинг активности.

„Вярваме, че разбирането и ефективното използване на финансовите инструменти е сигурен път за развитие на бизнеса. Нашата визия е да увеличим разпознаваемостта на „Фактор И.Н.“ с всички инструменти на новите комуникационни похвати и да бъдем близо до своите партньори. След проведен конкурс избрахме да работим с 3CON, защото показаха нов творчески подход и идеи, с които се надяваме да привлечем повече партньори в цялата страна и да бъдем полезни на повече компании в предоставянето на качествени финансови услуги.“, сподели Кирил Петков, мениджър „Бизнес развитие“ на „Фактор И.Н.“.

3CON има богат опит в разработването на комуникационни стратегии за корпоративни комуникации и кампании за brand awareness, а през последната година развива успешно и екип за инфлуенсър маркетинг. Сред клиентите на агенцията са Sofia Airport Center, Медицински комплекс „Доверие“, ЛОТ-КОНСУЛТ и БАТОК.

Заявете час за разговор с нас, за да научите как може да подобрите комуникационната си стратегия. Последвайте 3CON в LinkedIn.