Лидерът в гейминг съоръженията HyperX празнува 20 години

HyperX празнува 20 години гейминг

Преди iPad, Call of Duty и дори Instagram, имахме HyperX

HyperX, екипът за периферни устройства за игри в HP Inc. и лидер на марката в игрите и електронните спортове, отпразнува своя 20-ти рожден ден през 2022 г.!

Марката, която се гордее със списък от всепризнати игрални съоръжения, включително първите в света слушалки за компютърни игри с 300 часа1 живот на батерията – Cloud Alpha Wireless – отпразнува 20 години гейминг през месеците август-септември и октомври, подчертавайки цялата си гама от продукти, която сега се състои от пълен набор периферни устройства, от мишки и клавиатури до монитори и микрофони.

В изявление по повод 20-ия рожден ден на марката, Даниел Кели, глобален ръководител на маркетинга в HyperX, каза:

„Навършването на 20 години е огромен крайъгълен камък в историята на HyperX. Както игралната индустрия, така и HyperX се разви и измина дълъг път. Първоначално HyperX предлагаше само ултра бърза памет за игри, но днес ние проектираме и произвеждаме наградени слушалки за игри, клавиатури, микрофони за създатели на съдържание, мишки и аксесоари за всеки тип геймър, независимо дали е компютър, конзола или мобилен телефон. 

Изключително горди сме с наследството, което създадохме през последните две десетилетия. Вслушахме се в развиващите се нужди на геймърите в световен мащаб и се поучихме от всеки продукт, който пуснахме на пазара, за да гарантираме, че непрекъснато предоставяме по-добри резултати. Ние разширяваме границите и предизвикваме възприятията на геймърите, като си партнираме и размиваме границите между игрите и други индустрии, включително музика и филми. Игрите вече не са ниша, а част от живота на всеки. И накрая, не само феновете, партньорите и индустриите направиха HyperX това, което е днес, но и талантът, който HyperX насърчава и подхранва сред своите бивши и настоящи служители, за да повишават постоянно нивото на играта и да поставят нови стандарти.”  

HyperX даде началото на празнуването на първия рожден ден на тазгодишния Gamescom, където обяви мониторите за игри HyperX Armada 25 и HyperX Armada 27. Новата гама монитори за игри HyperX Armada предлага по-висока резолюция за по-завладяващи игри.

*Поради текущата ситуация с COVID-19 HyperX може да претърпи забавяне на някои продукти и доставки. HyperX предприема всички възможни мерки, за да минимизира въздействието върху клиентите си и да гарантира наличността на продукта и навременната доставка.

***

За HyperX 
В продължение на 19 години мисията на HyperX е да разработва решения за игри за всеки тип геймър и компанията е постоянно призната за предоставяне на продукти, които осигуряват превъзходен комфорт, естетика, производителност и надеждност. Под мотото „НИЕ ВСИЧКИ СМЕ ГЕЙМЪРИ“, HyperX геймърски слушалки, клавиатури, мишки, USB микрофони и аксесоари за конзоли са изборът на ежедневните геймъри, както и на знаменитостите-посланици, професионалните геймъри, техническите ентусиасти и овърклокърите по целия свят, защото срещат най-строгите продуктови спецификации и са изградени с най-добрите в класа си компоненти. За повече информация, моля, посетете www.hyperxgaming.com
 

За HP Inc. 

HP Inc. е технологична компания, която вярва, че една обмислена идея има силата да промени света. Нейното портфолио от продукти и услуги от персонални системи, принтери и решения за 3D принтиране помага за реализирането на тези идеи. Посетете http://www.hp.com.

HyperX можете да намерите в:   

YouTube: http://www.youtube.com/hyperx  

Facebook: http://www.facebook.com/hyperxcommunity  

Twitter:    http://twitter.com/hyperx  

Instagram: https://www.instagram.com/hyperx  

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/hyperx  


Изграждането на цялостна стратегия за комуникация на бранда е част от услугите в портфолиото на маркетингова агенция 3CON. Това е една от ефективните стъпки за достигане до правилната аудитория. Комбинирана с точни послания по конкретните канали, тя е ключов инструмент за изграждане и утвърждаване позитивния имидж на бранда.

Заявете час за разговор с нас, в който заедно да потърсим работещите решения за вашия бранд. Последвайте 3CON в LinkedIn.