Новата Diamond Luminous Collection на Natura Bisse – иновативна терапия за блясък и изсветляване на кожата

natura bisse

Diamond Luminous Collection коригира появата на различни видове тъмни петна – независимо от основната причина и тенът, като подмладява и намалява признаците на стареене.

На специално събитие в Гранд хотел „Астория“ световния козметичен лидер Natura Bisse представи своята нова колекция Diamond Luminous Collection пред професионални партньори – дерматолози и козметици. Тази иновативна серия има специална формула, която коригира появата на различни видове тъмни петна, като същевременно подмладява и намалява признаците на стареене.

Колекцията бе специално представена от доц. д-р Соня Вълкова д.м., дерматолог и зам. ректор на Медицински университет Плевен. „Тъмните петна са много упорит проблем. Предварителните тестове на испанската компания Natura Bisse показват, че с пълен режим от четири процедури от серията Diamond Luminous Collection се получава видим резултат. Необходимо е  разбира се допълнителното използване на продуктите за домашна грижа. Терапиите могат да се впишат и в режим изготвен от лекар. По-интензивните процедури като лазери и химични пилинги, могат да бъдат допълващо средство за по-силен ефект.“ – подчерта доц. Вълкова.

Diamond Luminous Collection може да се използва като козметична алтернатива на медицинските терапии. Едно от най-големите предимства на продуктите е, че  са подходящи за целогодишна употреба. Те имат много силен ефект върху пигментациите причинени от фоточувствителност или от различни хормонални проблеми като мелазма, плазма. Едновременно с това  имат много силен подмладяващ ефект.

На събитието присъстваха представители на студио “Кокет” София, медицински център “Гратия” София, студио “Релакс” София,  “Виталис” София, студио “Ефекто” София, студио “Три” Хасково, студио “Енигма” Шумен, студио “Есте Бюти” София, хотел “Макси” Велинград, хотел “Петте елемента” Сепарева баня и други.

Diamond Luminous Collection може да бъде открита във всички партньори на Natura Bisse в България. Вярвам, че благодарение на умелите грижи и познания на добре обучените терапевти за работа с продуктите на марката, всеки ще получи професионална консултация за най-правилно използване.“ – сподели Грети Гарсия, управител на Esthetic Privilege – официален представител на Natura Bisse в България.

Diamond Luminous Collection предлага изключителни резултати и невероятен комфорт за кожата. Серията включва три стъпки, които синхронно действат, за да осигурят блясък, младост и перфектност:

Стъпка 1 – Изсветлява тъмните петна. Diamond Luminous Serum

Този ултра-концентриран серум действа от няколко нива, за да намали появата на хиперпигментация. Мощната формула предоставя видими анти-ейджинг ползи.

Стъпка 2 – Активира блясъка. Diamond Luminous Perfecting Cream

Този дневен хидратиращ крем коригира неравния и безжизнен тен, избледнява видимостта на тъмни петна и увеличава блясъка, докато намалява появата на бръчки и плътността на кожата.

Стъпка 3 – Съвършено седмично приложение. Diamond Luminous Perfecting Mask

Кремообразната маска е перфектният начин да засили ефекта на рутината за корекция на тъмните петна и да постигне по-равномерен тен. Тя хидратира, изглажда текстурата на кожата, придава мигновена свежест и невероятен блясък.

Как точно се образуват тъмните петна?

Хиперпигментацията е свръхпроизводство на меланин, което се натрупва в определени области на кожата и води до пигментни петна или неравномерен тен. Може да бъде причинено и от окисляване на съществуващия меланин.

Меланинът е естествен пигмент, намиращ се в нашето тяло. Той определя цвета на нашата кожа, коса и очи и работи, за да ни предпази от слънчевата радиация. Той се произвежда в кожните клетки, известни като меланоцити, които могат да станат по-активни по различни причини. По този начин се нарушава процесът на меланогенезата.

Diamond Luminous Collection е идеалното решение за всички, които търсят перфектна корекция на тъмните петна. Серията е предназначена за тъмни петна, мелазма, хормонални петна, чернодробни петна, пост-възпалителни белези и неравномерен тен.

С Diamond Luminous Collection, Natura Bisse предоставя на своите клиенти иновативна и ефективна грижа за кожата, която дава перфектни резултати. Серията е особено подходяща за хора, които искат да постигнат равномерен тен, да намалят видимостта на тъмни петна и да подобрят текстурата на кожата. Продуктите имат мощен подмладяващ ефект.

***

Natura Bissé е световно призната марка за луксозна грижа за кожата. Постоянният стремеж към върхови постижения доведе Natura Bissé до множество награди, включително признание в три поредни години за „Най -добрата СПА марка в света“ през 2018, 2019 и 2020 г. от World Spa Awards™. С дъщерни дружества в Испания, САЩ, Мексико, Обединеното Кралство и Китай, както и с присъствие в 40 страни, Natura Bissé продължава да расте в целия свят в най-добрите СПА центрове. В България Natura Bisse Barcelona вече 10 години е представена от Esthetic Privilege. Терапиите и продуктите на марката могат да бъдат намерени в най-луксозните СПА центрове и престижни салони за красота в цялата страна, а терапевтите преминават специални обучения.


Изграждането на цялостна стратегия за комуникация на бранда е част от услугите в портфолиото на маркетингова агенция 3CON. Това е една от ефективните стъпки за достигане до правилната аудитория. Комбинирана с точни послания по конкретните канали, тя е ключов инструмент за изграждане и утвърждаване позитивния имидж на бранда.

Заявете час за разговор с нас, в който заедно да потърсим работещите решения за вашия бранд. Последвайте 3CON в LinkedIn.