Как да постигнем красива кожа без несъвършенства?

women-touching-her-face-3con

Открий тайната към безупречна кожа с продуктите на Natura Bisse за борба с акне, разширени пори и излишен блясък.

В старанието си да поддържаме здрава кожа, често сме изправени пред неприятните несъвършенства на кожата, като омазняване, разширени пори и излишен блясък. Но нека не ви изненадва това – в този забързан свят и стрес, кожата ни понякога изгубва баланса си и започва да произвежда повече мазнини, отколкото е необходимо. Резултатът? Несъвършенства, разширени пори и неприятен блясък.

Справянето с тези проблеми може да се окаже по-трудно, отколкото ни се иска да бъде. Важно е да вземем под внимание съставките, присъстващи в продуктите, които използваме редовно. За всеки проблем има решение, кажете сбогом на несъвършенствата с тези продукти на Natura Bisse.

STABILIZING RESURFACING ESSENCE

Тази лосион е ключът към гладка, чиста и матирана кожа с видимо намалени пори. Осигурява ефективно подновяване чрез 20% киселинен коктейл от адаптирани киселини като глюконолактон и млечна киселина. Независимо дали имате комбинирана или мазна кожа, този продукт успешно намалява излишния блясък и помага да се преборите с несъвършенствата като регулира излишното омазняване и помага за отпушване на порите. Леко ароматизираната формула превръща грижата в истинско удоволствие.

women-touching-her-face-natura-bisse

STABILIZING OIL-FREE GEL CREAM

Този лек крем регулира излишното омазняване и блясък, която мазната, смесена или проблемна кожа има. Предотвратява проявата на постинфламаторни пигментации и осигурява дълготрайна хидратация. Този крем не само помага да се затворят порите и несъвършенствата, но и придава на кожата ви фин матов завършек, който ще заобичате.

women-touching-her-face-natura-bisse

STABILIZING PURIFIYING CONCENTRATE

Ако сте изправени пред пъпки, разширени пори или възпаления, този концентриран серум е специално създаден да контролира омазняването, появата на петна, да свива порите и да осигурява бърза кератинизация на кожата. Той предпазва кожата чрез Pro-Skinbiome комплекс, който поддържа естествената защита. Насочва вниманието към балансиране на излишната мазнина и поддържане на здравословния вид на вашата кожа.

women-touching-her-face-natura-bisse

Открийте ключа към безупречна кожа с Natura Bisse

Нашата философия в Natura Bissé се основава на вярата, че всяка кожа е уникална, има своя собствен глас и собствени нужди. Затова създадохме колекцията Stabilizing, за да се справим с конкретни проблеми: несъвършенства, мазна кожа и излишен блясък. Колекцията, обединява естествени аминокиселина от свободната натурална форма като кератин. Съдържа салицилова киселина и природни ботанически екстракти. Тези формули успешно предотвратяват разрастването на бактерии и лекуват обичайни проблеми като разширени пори и акне.

За да бъдат продуктите на Natura Bisse вашият верен съюзник в борбата с акне, разширени пори и прекомерно омазняване, можете да свържете с представителите на Natura Bisse на тел. 088 662 4448, 0877 665553 или им пишете на office@estheticprivilege.bg.


Изграждането на цялостна стратегия за комуникация на бранда е част от услугите в портфолиото на маркетингова агенция 3CON. Това е една от ефективните стъпки за достигане до правилната аудитория. Комбинирана с точни послания по конкретните канали, тя е ключов инструмент за изграждане и утвърждаване позитивния имидж на бранда.

Заявете час за разговор с нас, в който заедно да потърсим работещите решения за вашия бранд. Последвайте 3CON в LinkedIn.