Swipe Right 2023: трансформираме бъдещето на талантите в 3CON

В 3CON, ние вярваме, че силата на иновациите и развитието идва от нашите хора. Второто издание на нашата стажантска програма Swipe Right 2023 е живото доказателство. Тримесечната програма не само осигури на 15 млади таланта възможността да развият своите умения в различни области на маркетинга и комуникациите, но и затвърди позицията на 3CON като експерт  в областта на Employer Branding.

През изминалата година, програмата Swipe Right 2023 предостави възможност на избраните  млади и амбициозни хора да направят своите първи стъпки в света на маркетинга и комуникациите. А за някои от тях това се оказа началото на вълнуващ път.

Разпределени по специалностите на различните екипи в агенцията – връзки с медиите, графичен дизайн, маркетинг проучвания, дигитален маркетинг и творческо писане, нашите стажанти бяха обгърнати с грижа и внимание от опитни ментори. Уъркшопите, в които бяхме поканили изтъкнати професионалисти в бранша, допълнително обогатиха техния опит и знания. Сред гост лекторите тази година бяха журналистът Надя Маринова, собственик на b2bmedia, актрисата Таня Цветкова, Асен Терзиев, театровед и театрален критик , писателите Благой Д. Иванов и Ангелина Ангелова, както и Надежда Кирова – Шопова, издателски директор на „Егмонт“.

Повече от просто стажантска програма.

Swipe Right е ключова част от нашата Employer Branding стратегия, с която в 3CON инвестираме в бъдещето на младите хора. Нашата цел е не просто да обучаваме, а да създадем платформа, където новите идеи и перспективи се ценят и насърчават.

Swipe Right е специално разработена от екипа на агенцията програма, която не просто предлага теоретични знания, а и дава възможност за реален принос към реални проекти. Участието в създаването на реални кампании не само подобрява уменията на младите хора, но и подчертава нашия ангажимент към качеството на работа. Защото ние вярваме, че в професиите на маркетинга и комуникациите е важно да работиш със сърце и да следваш висок стандарт, да си избрал този професионален път с желание и творческо вдъхновение, а те се раждат, когато на практика се запознаеш с детайлите.

Резултатите говорят сами за себе си. Петима от участниците в Swipe Right 2023 бяха поканени да се присъединят към нашия талантлив екип, което е ясно доказателство за успеха на програмата. Те са жив пример за непрекъснатия поток на талант, който успяваме да привлечем и развием.

Swipe Right 2023 е символ на нашата прогресивна визия и ангажимент към създаването на устойчива и подкрепяща работна среда. Тази програма е част от нашата цялостна Employer Branding стратегия, с която инвестираме в екипа и развитието на компанията. В 3CON, ние сме горди с това, което постигнахме през 2023 година и с нетърпение очакваме да продължим да разширяваме нашите инициативи за подкрепа на младите таланти в бъдеще.

Вижте какво споделиха участниците:

Мария Милчева и Ива Манчева – Graphic & Digital Design


Боряна Стоянова и Ивелина Шаллиева – Digital Marketing


Никол Малинова и Лора Нейчева – PR & Communications


Александър Герчев и Габриела Димитрова – Marketing & Research


Мария Кокова, Алекса Димитрова и Ралица Атанасова – LOVE WRITING


Изграждането на цялостна стратегия за комуникация на бранда е част от услугите в портфолиото на маркетингова агенция 3CON. Това е една от ефективните стъпки за достигане до правилната аудитория. Комбинирана с точни послания по конкретните канали, тя е ключов инструмент за изграждане и утвърждаване позитивния имидж на бранда.

Заявете час за разговор с нас, в който заедно да потърсим работещите решения за вашия бранд. Последвайте 3CON в LinkedIn.