Д-р Явор Семерджиев е назначен за Републикански Консултант по Урология за София-град

Водещият специалист в областта на урологията утвърждава високите медицински стандарти в Столичната област

Д-р Явор Семерджиев, известен със своята безупречна професионалност и непогрешимо чувство за грижа към пациентите, е назначен за Републикански консултант по урология за София-град за 2024 година. Това решение е прието благодарение на неговите постижения в областта на урологията и стремежът му към професионално съвършенство.

С дългогодишен опит в международни медицински центрове и участие в редица образователни програми по целия свят, Семерджиев е име, което се свързва с доверие и уважение в медицинската общност. Неговата специализация във Франция, Португалия, Англия, Италия, Германия, Швеция и САЩ го прави един от водещите експерти в областта на урологията не само в България, но и на международно ниво.

Отдадеността на д-р Семерджиев към превенцията на бъбречни заболявания и предоставянето на практически насоки за подобряване на здравето на пациентите отразява неговата решимост да намери и предложи решения, които реално да подобрят качеството на живот на хората. В статия, публикувана на нашия уебсайт, той споделя, че балансираното хранене, избягването на прекомерното консумиране на сол и включването на плодове и зеленчуци в дневното меню са важни фактори за поддържане на здравословни бъбреци.

Освен това, д-р Семерджиев е един от първите хирурзи в България, които успешно извършват роботизирана хирургия с помощта на системата „Да Винчи“. Благодарение на технологията процедурите са по-прецизни, системата намалява и рисковете за пациентите и допринася за бързото им възстановяване.

Той е завършил множество курсове и специализации в реномирани университети и медицински центрове по света, а неговата мисия винаги е била да предлага най-доброто лечение и грижа за своите пациенти.

Изборът на Семерджиев за Републикански консултант по урология утвърждава ангажимента към поддържането на високи стандарти и непрекъснатото усъвършенстване на здравеопазването.

*За повече информация относно д-р Явор Семерджиев и медицинските услуги, които предлагаме, моля, посетете нашия уебсайт или се свържете директно с нас.*

*МБАЛ „Доверие“ АД*


Изграждането на цялостна стратегия за комуникация на бранда е част от услугите в портфолиото на маркетингова агенция 3CON. Това е една от ефективните стъпки за достигане до правилната аудитория. Комбинирана с точни послания по конкретните канали, тя е ключов инструмент за изграждане и утвърждаване позитивния имидж на бранда.

Заявете час за разговор с нас, в който заедно да потърсим работещите решения за вашия бранд. Последвайте 3CON в LinkedIn.