Специални събития


Мнение на оптимистта
Планирането на събития е енергизиращото изкуство на хореографията на хора и дейности, за да се създаде шоу, което създава спомени за цял живот. Проектирането и произвеждането на събитие, независимо дали става дума за среща, корпоративно събитие, събиране на средства, търговско изложение или друго събитие, по много начини е сравнимо с това, което е насочено към представление на живо. Допълнителен бонус за тези, които обичат да пътуват, то предлага невероятна възможност да се пътува до луксозни хотели, интересни нови места и срещи с оратори и участници от цял ​​свят. Всичко това, като се наслаждавате на високо ниво на автономност и независимост!

Мнение на песимистта
Планирането на събития е стресиращата работа за планиране на срещи или събития и може да бъде много труден избор за кариера. Организаторите трябва да изпълняват няколко задачи наведнъж, да се сблъскват с многобройни срокове и да организират дейността на много различни групи хора. Може да се наложи планиране на срещи с дълги пътувания , за да се присъства на срещи и да се посещава клиенти. Работното време може да бъде дълго и нередовно, а работата повече от 40 часа седмично е сравнително обичайна, особено през времето, точно преди събитие и приключващо след събитието. И накрая, бъдете подготвени за някаква физическа активност - дълги часове на стоене и ходене, носене на кутии с материали и е само началото!*

Мнение на 3CON

Планирането на събития в повечето случаи включва и двете мнения, посочени по-горе. Това е стресираща и напрегната работа, която води до загуба на сън, килограми и личен живот. Резултатът е щастливи клиенти, усмихнати лица, безброй благодарности и тишина в края. Не бихме го сменили за нищо на света! 


Източник: Международен институт за управление на събития